Kompishäng

Tre snart fyraåringar på tur..
 
Hej på er!
Idag klev vi upp till ytterligare en helt makalöst fin dag. Solen sken och temperaturen vad härlig så vi slog oss ihop med familjen Stella & Elton samt Cornelis & Conrad med päron och tillbringade eftermiddagen med skridskoåkning, lekparkshäng, en tur bland djuren och avslutade med mat/fika nere på Naturum.
 
Innan vi åkte till Mariebergsskogen så tog vi en sväng till Bergvik så jag fick köpa mig ett par nya skridskor. Jag har ju inte dom största fötterna på jorden skulle man kunna säga, så de jag hade tidigare var för stora. Men också slitna. Det var välbehövligt med andra ord! Jag har ju storlek 35 och fann ett par CCM till bra pris.. Skillnaden var att skaftet är lite lägre (iom att det är juniorskridskor) och det kändes väldigt ovant att åka på (trots att jag bara åkt 3 gånger totalt dom 15 senaste åren, haha). Men jag vänjer mig nog! Känns skönt med ett par nya och nyslipade i alla fall. Selma tyckte att det var lika kul idag och skulle ut på isen både en och flera gånger - och jädrar vilken fart hon fick till med stödpingvinen idag. Så himla roligt att se.
 
Nu skall jag sätta mig och skicka ut en massa mail till vinnarna i min bloppis. Instagram har strulat till det totalt och blockat mig för spam när jag kontaktade alla vinnarna via insta-meddelande! Trööööttsaaaamt!! Så, plan B alltså.
 
Hoppas ni haft en fin dag allihop :)
5
Henrik

Bra inlägg!

PLAINDAYS // foto resor välmående

Så himla härligt med ljusare och fina dagar nu så man kan vara ute och njuta av dagarna! :)

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Åh låter ju fantastiskt :)

Hanna Karlsson

Hur härligt låter inte det där då! Ljuvligt ju.

angelica

Gillar dina inlägg.