På krogen

 
Hej från sjukstugan!
Igår var jag ute och åt tillsammans med Malin. När vi satt där på Pinchos fick vi en spontan idé om att gå ut på krogen, så sagt och gjort! Efter att vi ätit upp åkte vi hem till min lillebror som hade lite fest med sina kompisar och sedan vidare ut på Verket. Jag hade så himla roligt, men oj vad jag känner mig som en riktig amatör nu för tiden, haha. Tänk vad tiderna förändras ändå.. För 5 år sedan var det en del fest och liknande och sedan dess har jag knappt druckit en droppe alkohol. Jag kan räkna på 2 händer dom gånger jag druckit sedan innan jag blev gravid med Selma.. Men jag är ju ingen vin/öl/cider-tjej heller.. Skulle aldrig ta mig ett glas på kvällen bara för att det är gott, för det är det verkligen inte. Dessutom är jag så himla principfast gällande alkohol och barn.
 
Nåja! Jimmy var hemma med kidsen och när jag och Malin droppade in hemma vid halv 4 inatt så sov han och Selma som två stockar på soffan, haha. Vi somnade fort jag och Malin också dock. Men imorse när vi vaknade så hade Malin troligtvis åkt på magsjukan. Hon blev upphämtat av sin pappa runt lunch, jag skurade med klorin och nu går jag på nålar här hemma för att någon av oss skall åka på samma skit. Med tanke på att vi knappt drack något igår så kan det omöjligt vara därför och vi åt precis samma mat samt att det känns som att det borde kommit tidigare om det var någon form av matförgiftning? Vi håller oss isolerade dock, med undantag för att Jimmy varit ute på promenad i friska luften med barnen. Jag håller tummarna så himla hårt för att vi slipper kräksjukan i alla fall. Men jag kommer inte ropa hej förän om några dygn och vi fortfarande inte fått det. Pust!!
 
Är allt väl med er?
Själv skall jag gå och lägga mig nu.. Klockan är alldeles för mycket!
5
LindaViola - mamma till två!

Hihi. Jag minns sist jag var ute, kände mig SÅ fel placerad. Vet inte varför men har säkert att göra med att jag aldrig gillat krogen. Blev liksom ännu värre när jag visste att jag hade Svea där hemma. Eller så har jag bara svårt att slappna av när jag är ifrån barnen... haha.

Anonym

Samma här. Var på krogen första gången på 4 år. Med ett gäng som var 3-6 år yngre än mig. Hade kul men kände mig så gammal . Var 28 o hade en 3åring hemma. Vi kom hem 5 på morgonen o när jag vaknade kände jag mig helt bakfull även fast jag ingendrack alkohol. Nä saknar det verkligen inte . Hellre en kväll hemma än på krogen

Hanna Karlsson

Jag vet inte när jag drack alkohol sist. Sen jag fick första barnet för 13 år sedan så kan jag räkna tillfällena på en hand. Hoppas att ni slipper bli sjuka.

Malin Smångs

Ni är ju såå lika! Men de vet ni ju redan, och ni är så himla fina båda två! Skönt att ni sluppit bli sjuka! Kram 💗