Selma SPA

Jag fick en så himla fin julklapp av Jimmy i december - ett dygn på Selma SPA. Han hade bokat och förberett allting och jag blev såklart hur glad som helst. Även om det var med en stor dos ångest jag skulle lämna framförallt Colin över natten för första gången. I lördags åkte vi iväg till Sunne för lite mindre än ett dygn på tu man hand. Fy sjutton vad välbehövligt och härligt det var!! Vi tog en sen trerätters middag och var så mätta så hälften hade varit nog. Bad, avkoppling, stor godispåse i sängen på rummet, tystnad, lugn och såklart rastlöshet och längtan a'la småbarnsförälder. Men att sitta och dricka färskpressad apelsinjuice i fullkomlig stillhet... Ojoj. Vi är inte speciellt bra på att ta oss tid för varandra på andra sätt än kvällarna liksom, vi har så gott som alltid barnen med och runt oss, då det är vad vi värderar högst. Men jag tror det kan vara nyttigt att bara få vara vi två också.
 
Mina föräldrar hade i alla fall flyttat hem till oss under dygnet och Selma var i sitt esse. Med Colin hade det inte heller varit några som helst problem. Lättnad! Man skulle kunna tro att vi skulle vara fulltankade med ny energi efter tiden på Selma SPA, men så var inte riktigt fallet. Vi var helt slut och somnade på soffan igår båda två, haha. Men tankade på tålamod blev vi garanterat : )
1
Malin

Jag förstår verkligen att man behöver tid att vara bara de personer man var innan barnen kommer, att få fokusera på något annat än att bara vara mamma och pappa. Tror alla föräldrar behöver det under alla år, så det låter som en perfekt julklapp för er båda! :)