Sista dagarna med halva reapriset

Innehåller annons för Ellos.
 
Imorgon är sista chansen att handla för halva reapriset hos Ellos. Bland annat de fantastiska sänghimlarna ovan till 349,50kr st istället för 999kr. Klicka här och ange rabattkod "355410" få att få ytterligare 50% rabatt på rean.
 
 
 Villkor: Nybeställning på kläder, skor, accessoarer, ”Beauty by Ellos, Sense of Karma och Northern Beauty”, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter och mattor med röda priser på Ellos. T.o.m. 2017-01-22
21
Johanna

Grymt erbjudande, men just på sänghimmeln står det att det inte kan kombineras med andra rabatter, så den blir inte alls så billig tyvärr :/

Svar: Jo, den blir så billig :) Jag har själv beställt den m.fl. Det gäller att man går hela vägen till kassan dock : ) Så rabatten dras sista steget innan färdig beställning : )
Linda Blom

Jennifer

Koden funkar ju inte, trots att jag är ny kund :'(

Svar: Jo, den funkar : ) Beställt själv precis : )
Linda Blom

Jennifer

Är det på något speciellt sätt man ska göra då? Hade så gärna velat ha en lampa

Svar: Bara ange rabattkoden i kassan :)
Linda Blom

Anonym

Det fungerar tyvärr inte. Jag har gått vidare till sista steget och det dras ingen extra rabatt.

Svar: Vad är det du försöker beställa då? För mig funkar det fint :)
Linda Blom

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Ska absolut kika in :)

Svar: Det gör du rätt i : )
Linda Blom

Iza

Du som är lite inne på det här med inredning och grejer (jag med, men känns som att du är mer), vet du om det finns lampor som ger samma sken som jul-ljusstakar. Många små lampor alltså, utan skärm såklart, men som passar sig året runt? Tycker skenet blir så behagligt med julbelysningen... men jag gillar inte lamporna som bara är en stor och naken glödlampa.
Förstår du vad jag menar eller är jag helt sjukt rörig nu? 😅

Özlem

Jag är också i sista steget där man ska slutföra beställningen men det blir inte heller någon extra rappat. Vet inte om det beror på symbolen som betyder att man inte får mer rabatt :(

Svar: Precis :) som det står i villkoren gäller det inte varumärken :)
Linda Blom

Stina-Lee

Älskar dessa sänghimlarna och sicket pangpris! :-D

Svar: Eller hur :D
Linda Blom

Anonym

Tråkigt att du inte märker upp inlägget med VILKET företag det gäller :) Inlägget avslöjar ju ingenting förutom under villkoren längst ner i inlägget där det står nåt i stil med "beauty by ellos". Märk upp dina inlägg, ett tips bara. Jag är nog inte den enda som anmält dig till reklamombudsmannen.

Svar: Vad trist att du inte känner att min märkning var nog. Jag tar givetvis åt mig av detta då jag aldrig har några baktankar med att smussla, då hade jag lämnat både annons och företagsnamn helt utanför. Jag tycker ändå att jag är bra på att märka ut mina reklaminlägg. Skall tänka mig för ännu mer framöver.
Men får jag vänligt fråga varför du kan anmäla mig till Reklamombudsmannen med ditt namn (det gör ju inte att göra anonymt) men du kan inte stå för vem du är här hos mig? Jag tar åt mig av kritiken, men jag tycker att det är lite fegt att skriva som du gör utan att stå för vem du är :)
Linda Blom

Anonym

Måste bara fråga vad du egentligen menar med unikt erbjudande? Jag och tusen och åter tusentals andra får det i mejlen och det finns med på erbjudanden på ellos hemsida, förstår att du måste få in till pengar men tråkigt med SÅ mycket reklamspam. Sen som anonym säger ska det framgå vilket företag du gör reklam för även på Instagram, bara ett tips:)

Svar: Det jag menade var givetvis att det är en otroligt hög rabatt, vilket inte är något som sker ofta. Jag skrev ju inte att det var "unikt erbjudande hos Linda Blom" :) . Här i bloggen kan jag inte påstå att det är något reklamspam iom att jag lagt upp ett i lägg. På instagram lade jag däremot upp olika kollage igår, men har idag rensat lite :) Att lägga upp olika kollage/annonser även om det gäller samma rea är inte heller spam för mig.. Men jag tar absolut åt mig av kritiken gällande att märka ut företagen ännu tydligare :) Gillar man ändå inte det jag lägger ut i mina kanaler kan man alltid avfölja :)
Linda Blom

Anna

Tusen tack för tips!! Vilka fynd jag gjorde idag :-) Matta, badlakan, handdukar, påslakanset. Toppen! Kramar

Svar: Vad roligt! : ) Jag längtar efter mina lampor! Hoppas dom är lika fina som på bild :D
Linda Blom

Anonym

Neej Linda!!!
Vad gör du med mig?! Detta är farligt.. haha.
Fick handlat massa fint, även dessa lampor. Åh, längtar 😍

Svar: Haha! Vad roligt!! :D Jag längtar också :D
Linda Blom

Anonym

Tack för tips. Beställt massa fina saker nu 😃.

Svar: Vad kul :D
Linda Blom

Anonym

Tack Linda! Jag fyndade också. :) rabattkoden funkade även fast jag beställde från Finland. :)

Svar: Vad kul :D
Linda Blom

Malin

Awesome. Hittade ett överkast till sonen. Hittade iof fler saker, men de var typiskt nog inte med på 50% på rean hehe

Svar: Kul :D
Linda Blom

sara

Åh nej nu var jag tvungen att gå in och shopa lite, jag som har köpförbjud. Tipsa inte om såna här bra "deals" jag kan ju inte hålla mig...;)

Anonym

Hej Linda!
Jag tänkte beställa en sänghimmel men kan inte få fram den...
Tack för en bra blogg👍🏼😊 Trevlig helg!

Svar: Som är tyvärr slut :(
Linda Blom

Petite

Åh så mycket fint! Tack för tipset!

Vill passa på att tipsa dig om världens enklaste frukostbröd i gengäld. På min blogg!

LIVSGLITTER

Var hittar du priserna på påslakanseten? Står 699 på hemsidan när man följer din länk, inte 399? Vänligen Louise

Svar: Man måste ange rabattkoden jag har skrivit i i lägger :) det blir ju halva reapriset med den koden och det dras i kassan :)
Linda Blom

Mandi

Undrar varför folk bryr sig så mycket om annonserna o hur du märker ut det.. de påverkar ju inte oss något.. anmält till Reklamombudsmannen.. herregud. De är bara o bläddra bort inlägg man inte gillar.. eller sluta läsa helt. Tycker du bjuder på mycket annat roligt o intressant 😊

Svar: Tack snälla 💗💗
Linda Blom

LIVSGLITTER

Kika här: http://www.ellos.se/ellos-home/paslakanset-leah-i-tvattad-satin-med-sidenlook-2-eller-3-delar/535495?N=1z13t4bZ1z141tv&Ns=RankValue4|1&Nao=9&selArt=860837&pr=0S1B2C3T

Har du en länk till det gråa setet där i mitten? Blev så förvirrad nu =O Det som du skrivit 139,50 på? Länken jag skickade kanske var setet på sista bilderna?

Kram L

Svar: Det du har länkat är de nedre påslakanen jag lagt upp. De för 139,50kr heter "Kelly Chambra" :)
Linda Blom