Vägghyllan Ester

Satte upp så himla fina hyllor i Colins rum under helgen. Ester heter dom och finns hos Ellos i vitt, svart och grågrön.
 
Hej på er!
En grå tisdag klev jag vi upp till efter ytterligare en hel natts sömn. Att vakna till det där jollret och ögonen som ligger och tittar på en kan vara det bästa någonsin. Speciellt med dom sex bissarna han visar så tydligt i sina leenden. Selma håller nog med, för hon är snabb som attan upp (kommer alltid in till oss om kvällarna/nätterna och fortsätter sova där) ur sängen och springer fram till spjälsängen för att säga god morgon till sin lillebror. Underbara barn, vilken rikedom!
 
Idag skall jag försöka ta tag i projekt gardiner till Selmas rum, ena fönstret i vardagsrummet samt köket. När vi plockade ned julgardinerna så blev det tomt igen, då jag inte funnit någonting jag är ute efter. Som jag berättat tidigare så har vi så breda fönster och därför blir sortimentet himla begränsat när det kommer till hissgardiner. Selma har fått ett par längder som skall upp i rummet, men de andra två fönstrena kommer det bli finast med just hissgardiner. I-landsproblem! Men jag vill inte ha för "puttinuttiga" gardiner denna gång. Och det verkar vara svårt att hitta hissgardiner i lite mer modern stil och inte det klassiska "shabby chic". Jakten går vidare!
 
 
8
Helena

Ja men hur svårt ska det vara att hitta snygga hissgardiner?? Jag har letat i år! Och inte hittat än! Puttiniutt, gulligull eller shabby chic. Men inte enkelt, snyggt och stilrent!
Ja, jag har också i-landsproblem deluxe...;)
Please, dela med dig om du hittar ngt snyggt! :)

Svar: Men se där!! Då ÄR det inte bara jag son är kass på att leta , haha! Hojtar absolut till och gör gärna det du också om du finner några :)
Linda Blom

Sofie

Fin hylla! Och tack för all barnrumsinspo. Är i startgroparna av att inreda sonens rum och föll pladask för den fina älglampan.

Svar: Ja åh! Den lampan är sååå fin tillsammans ned matchande gardinerna :)
Linda Blom

Linda

http://www.halens.se/hemma-hemtextil-gardiner-hissgardiner-25018/hissgardin-sanna-579406?variantId=579406-0002&imageId=416694

Nu vet jag inte om dessa kanske inte räknas till modern stil, men jag tyckte de var söta och köpte vita till stugan 🙈 Bra pris var det iaf. 😁 De finns upp till 180 cm breda, vet inte hur brett du behövde?

Svar: Åh! Jag vet! Dom är de ENDA jag tycker är okej ännu :) Men hade önskat utan spetsen :D hihi.
Linda Blom

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Åh jättefint :)

Svar: Tack : )
Linda Blom

Thoria

Vad använde du för färg till fotavtrycket? :) Jag har provat panduros stämpeldynor men tycker inte avtrycken blir så bra av de färgade.

Svar: Panduros hobbylack var det enda vi hade hemma då : ) Inte helt ultimat dock : )
Linda Blom

Jenny Nilsson

Åh, den där lilla Pixi-lådan! Vart har du funnit den om jag får fråga? 😊
Grabben har en drös med pixiböcker efter en julkalender och jag vet inte vart jag ska göra av dom! 🙈

Svar: Från Köp barnvagn :D
Linda Blom

Sofie

Hej Linda! Jag har lite funderingar angående bilbarnstolar. Du känns som rätt person att fråga om sånt 😊 Då vi just köpt en ny besafe stol (bakåtvänd) åt våran 3åriga dotter. Hon är nu 100cm lång... ganska lång för sin ålder. Och såg på stolen att det är en maxlängd på 105cm... hur ska vi då bete oss då ? vi vill ha henne bakåtvänd till minst 4år... men känns som att hon kommer att växa ur den längden före det tyvärr. Behöver lite hjälp och tips hur du tänker och tycker angående det? Och hur farligt det är att ha dom i dom bakåtvända efter att dom "växt ur dom". Tacksam för svar 😊

Svar: Det är reglementet (som finns i hela europa) som säger 105cm. Men det är ett ganska trångsynt reglemente tyvärr och jag kommer att använda stolen (både Selma och Colin har också Isofix-stolar) fram tills det att toppen på örat passerar stolens högsta punkt. Det är tekniskt helt okej, och precis lika säkert. Det är bara det att BeSafe inte kan skriva att det är okej p.g.a. just reglementet :)
Linda Blom

Anonym

Men alltså gud så fint! Pixi-bok-ställ visste jag inte ens att det fanns. Då kanske en slipper ha alla pixiböcker bara drällandes överallt sen :)

Svar: Jaaa :) Visst är det smart? Så himla fint också :) Finns i massor av färger!
Linda Blom