Välkommen 2017

 
Små glimtar från vårt 2016 som för vår familj var ett stort år. Jag gick dom sista månaderna som gravid, blev överraskad av en babyshower utöver det vanliga (se del 1 här och del 2 här.. Selma fick en lillebror i födelsedagspresent och vi förundras fortfarande över att vi fått TVÅ barn på exakt samma datum. Förutom att vår prins kom till världen så har vi välkomnat flera andra små mirakel till världen bland vänner och släkt. Vi döpte Colin. Vi har varit på små resor runtom i landet och tillbringat väldigt mycket tid med vänner och familj.
 
Mot slutet av sålde vi vår lägenhet med fin vinst och köpte dessutom vårt alldeles egna radhus, i väntan på nybygget flyttade vi från 58kvm till 104kvm och Selma stod i sitt rum den första kvällen och utbrast "jag kan inte förstå mamma, att jag skall ha såhäääär stort rum". Jag och Jimmy firade 10 år som par och 6 år som förlovade. Vi har slitit vårt hår med en treåring hemma men också skrattat som tokar åt hennes uttryck och påhitt. Hade kanske önskat aningens mer sömn dock, haha. Nu välkomnar vi 2017 med öppna armar och årets andra dag är redan här 💕
5
Anonym

När presenteras vinaren i årets sista lucka ?? Mvh Jessica KE

Svar: Under kvällen :)
Linda Blom

Anonym

Vilde i SKAM påminner så mycket om dig i dina yngre dagar :) kolla in henne :)

Svar: Haha, vad lustigt! :) Precis sett klart de två första säsongerna av SKAM :) Men vet inte om jag håller med om likheter, haha :D
Linda Blom

Anna

Oj, här har blogg.se ställt till det... det är inte jag som har skrivit kommentaren ovan som signerats i mitt namn!

Svar: Men vad skumt!! 😳
Linda Blom

Sofia

Har en fråga jag inte vet hur jag ska formulera så det inte tolkas fel och stöddigt. Så jag börjar med att skriva att jag frågar bara vänligt och av nyfikenhet.

Som jag har förstår det så finns det typ två olika förlovningar. En där man har förlovat sig och en där ens partner har friat och frågat om en vill gifta sig.
Så min fråga är då Ska ni gifta er? Om ja, har ni några planer på när? :) kram

Svar: Absolut inte stöddigt :) När Jimmy frågade om jag ville förlova mig med honom så var tanken givetvis att vi skulle gifta oss någon gång, men inte visste när :) Sedan har det nog mest fortlöpt för att vi inte har prioriterat ett bröllop :) Men ja! Någon gång skall vi allt gifta oss och jag hopps väl på att han kanske tar till någon typ av "frieri som i bröllop" ;) Haha! Skämt åsido :) Bröllop kommer ske, men vi har inget planerat om när :)
Linda Blom

Anna

Ja, jättekonstigt! De håller på att reda ut det med teknikerna, jag blev lite chockad. Nu var det ju ingen skada skedd eftersom det var en snäll och trevlig kommentar, men jag ville säga till i alla fall.

Svar: Förstår helt och fullt :) Läste igår att det var struligt för dom :)
Linda Blom