En värmande kommentar!

Hej på er!
Haft en så fin förmiddag idag, men varit enormt stressad hela kvällen och eftermiddagen. Av många anledningar.. Inte kunnat koncentrera mig på jobbet riktigt, varit tankspritt och rastlös. Skakig i händerna och sådär allmänt ofokuserad på allt. 

Så klickade jag in på bloggen och möttes av detta ikväll och jag började verkligen gråta. Jimmy undrade vad som hände och jag berättade och visade kommentaren bland tårarna. Ni ger så himla mycket, skall ni veta. Pepp, berättelser och fina ord. Och ibland träffar det lite extra i hjärtat.
 
 
 
 
 
Helt klart värd att lyftas både här och på instagram. Kanske speciellt då det tycks vara många som missat att man bör undvika Ipren när man är eller vill bli gravid. Jag blev rådd detta av läkare och gyn under vår utredning/behandlong när vi försökte få Selma. Ipren in nämligen orsaka att ägglossning uteblir - katastrof om man som i mitt fall har PCO och redan väldigt sällan ägglossar.
 
Kommentaren gjorde min kväll iaf och nu fick jag mer energi för att klara ett tag till framför datorn. Jag jobbar med både Formeli samt med ett fotouppdrag jag gjorde med min syssling igår. Tog lite familjebilder på henne och hennes familj. Jag håller tummarna för att bilderna blev bra och dom blir nöjda med dom. Det var ganska länge sedan jag tog bilder senast, 2014 närmare bestämt. Sedan dess har våra tjejer fått sina småsyskon :D