Svar på frågor - Personligt!

Favoritgodis?
Väldigt olika, men jag blir oftast riktigt sugen på choklad. Sedan gillar jag sega godisar som typ nappar och liknande.

Är du nöjd med ditt yrkesval? Skulle du vilja utbilda dig till något helt annat? Isåfall vad?
Jadå! Det är jag. Men jag är inne i en period nu där jag är sugen på något nytt.. Funderar mycket på vidareutbilning och liknande. Men samtidigt älskar jag att vara min egen chef. Jag skulle kunna tänka mig så mycket. Utveckla Formeli, utbilda mig inom foto och liknande.

En sak som du drömmer om att en dag få uppleva eller göra?
Valsafari!! Jag har blivit helt frälst i valar och facineras så av dessa mäktiga djur.
 
Vilket land skulle du helst vilja besöka?
USA : )

Har du nån drömresa du skulle vilja göra tillsammans med familjen?
Jag skulle gärna åka till Bali.
 
Har du en tro på Gud? 
Ja.

Du är jättevacker! Men hur känner Jimmy av att du har förändrats så mycket sen ni träffades? Har sett bilder på dig när du var yngre där du tex är mer sminkad och fixad.. Nu är du ju istället naturlig och vacker och har en lite mer mammig look :) o hur ser du på hans förändring genom åren, från en mer pojkig look till en man? :) okej, han är väldigt snygg (a)
Vi älskar varandra villkorslöst innifrån och ut, mer nu än för 11 år sedan : )
 
Vad tycker du är det bästa och sämsta med att blogga som du gör? 
Det bästa är nog att få vara kreativ och samspelet med läsarna. Det sämsta är näthatet.
 
Hur tror du att ditt liv ser ut om 10 år? 
Just nu tänker jag inte så långt framåt, utan lever mestadels i nuet. Men troligtvis har vi gift oss, kanske bor i villa och man kan ju drömma om att vi fått en liten till. Jag hoppas att jag jobbar med något jag verkligen brinner för.
 
Skulle du vilja studera vidare? Isf till vad? 
Jag har varit mycket inne på att plugga senaste året, men jag vill så mycket att jag inte kan bestämma mig. Förpackningsdesign, foto eller liknande är något som intresserar mig lite extra.

Shoppar du mycket till dig själv? Du visar ju en del barnkläder men vore roligt att få se lite från din egna garderob också? :) Man tenderar ju att glömma sig själv.
Nej.. Jag har ju blivit en sådan där tråkig mamma som prioriterar bort min egen garderob till förmån för barnens. Jag handlar mest när jag anser mig behöva något och kombinerar då gärna billigt med lite med exklusivt. Odd Molly är en favorit och H&M, Vila och Vero Moda handlar jag gärna på.

I vilka butiker handlar du till dig själv? 
Vila, Vero Moda, H&M och Ellos har det blivit mest från det senaste året.

Hur mycket shoppar du för till dig själv i månaden? 
De flesta månader inget alls och vissa månader lite mer. Jättesvårt att säga! 

Fortfarande nyfiken på vad som hände mellan dig och Janni ?
Jag har skrivit förut att jag bröt en osund relation som inte fick mig att må bra. Jag har aldrig skrivit och kommer inte heller skriva mer om det än så : )
 
Kan du inte börja med Youtube? 
Jag har klurat mycket på det, men vet inte om jag känner för att ta ytterligare ett steg ut i sociala medier eller om jag snarare vill börja dra mig tillbaka. Vi får se : )
 
Vad äter du till frukost? 
Jag äter inte frukost! Illa.. Jag vet.. Men jag har aldrig varit någon frukostmänniska även om jag i perioder försöker.

Hur håller du dig så smal? 
Det gör jag inte ; )

Skulle du kunna tänka dig att jobba som förskollärare? 
Ja : )
 
Hur länge kommer du vara föräldraledig? 
Jag är egentligen inte föräldraledig i och med att jag har alla dagarna kvar på båda barnen. Men skall börja plocka ut dom nu för att förbruka dom lite. Men Colin kommer troligtvis vara hemma lika länge som Selma - till runt 2½ år.

Planerar du att jobba kvar hos frisören om några år när båda barnen går på förskola/skola eller vill du enbart driva Formeli?
Jag börjar lite smått gå tillbaka dit nu i juli. Men jag kommer troligtvis fortsätta driva Formeli även när båda barnen går på förskola.
4
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Så spännande att läsa :)

Svar: Kul att du tycker det! :)
Linda Blom

anne von porat Veckomagasinet

Spännande läsning hade varit kul att veta mer om ditt bloggande då jag brukade följa dig förut

Svar: Det kommer fler svar på frågor i fler inlägg :) Men vad tänkte du på? :)
Linda Blom

Anonym

På ett sätt tycker jag verkligen synd om dina barn. Barn mår ju bara bra av att få vara med andra barn och leka bara göra saker som barn ska göra. Klart att man ska vara tillsammans med sina barn men jag tror även att det är väldigt nyttigt för barn att vara ifrån sina föräldrar. Annars blir det ju som en chock för barnen att vara ifrån sina föräldrar den dagen ni inte kan vara hos den hela tiden. Tror inte det är alls sundt för den. Jag tror att ni kommer att curla era barn och ni gör det redan nu.. dom kommer ju få en otrolig chock när inte mamma är som en hök över dom.

Svar: Det är inte synd om mina barn, dom har föräldrar som älskar dom och ger dom både kärlek och tid och vi träffar andra barn varje dag : ) Du får gärna läsa inlägget jag skrev om detta häromdagen: http://lindablom.se/2017/july/du-overbeskyddar-dina-barn-2.html
Linda Blom

LA WIB

Spännande läsning, kul att lära känna dig lite mer på djupet :D Ha en riktigt fin dag, kram<3