Vardagslyx med Odd Molly.

I samarbete med Ellos.
Just nu har Ellos flera grymma kampanjer igång, exempelvis 30% extra rabatt på damrean. Ta en titt.
 
 
Jag måste säga det att när det kommer till höjden av vardagslyx står sköna påslakan högt upp på min lista. Sköna och fina gör det hela ännu bättre och vem älskar inte att krypa ned i nytvättade sänkläder? Jag älskar detaljerna på både påslakan och örngott där den traditionella Odd Molly-lappen sitter som en diskret dekor. Knyter rosetter gör man på både kudde och täcke och nog för att det är himla fint, men jisses så praktiskt det är också! Och har ni någonsin känt på deras påslakan så vet ni hur galet mjuka och luftiga dom är också. Så. Himla. Nöjd!
 
Söndag kväll och en intensiv helg har nu rusat förbi. Igår kväll var det bara jag och Colin hemma. Selma sov hos mormor och morfar och Jimmy var ute på PiP. Jag hade därmed full kontroll över Apple TV-dosan och satt lugnt och skönt i soffan hela kvällen. Colin passade på att sova med endast ett kort uppvak under kvällen, så det tackar och bockar jag för. Har ni haft en fin helg allihop? : )

 
4
rabarberfaktor

finns inget bättre än att lägga sig isängen med nya lakan, speciellt nya prassliga lyxlakan som känns sådär hotellet mysiga.

Svar: Precis hotellkänsla får men med dessa :D
Linda Blom

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Åh så fint påslakan :), ska genast spana in :)

Amanda

Hej! När kommer svaren på frågestunden? :))

Svar: Under veckan :)
Linda Blom

Anna

Hjälp vad dyra, synd! De var jättefina.

Svar: Jaa.. Dom är ju det! Odd Molly är inte det snällaste för plånboken tyvärr.. Men dom är galet gaaaaaalet sköna. Och som du skriver, fina :)
Linda Blom