Herobility

I samarbete med Herobility.
Just nu får ni som läsare en exklusiv rabattkod som ger 20% rabatt på alla startpaket.
Ange rabattkod "LINDABLOM20" när du lägger din beställning.
 
Det var när jag var på Barnmässan i Karlstad i mars som jag trillade över dessa otroligt fina flaskor i en monter. Sedan dess är det så gott som de enda vi använder och när jag dessutom blev tillfrågad om att bli ambassadör för Herobility kändes det givet. Jag vill alltid kunna stå bakom mina samarbeten till 100% och väljer därför med omsorg.
 
När Selma var liten var välling ingenting som fanns i vår vardag, Colin däremot dricker en flaska varje kväll. Förutom vällingen så har vi alltid vatten nära tillhands och då är dessa flaskor perfekta. 

Det jag gillar med nappflaskorna från Herobility, förutom designen med små djur, färgerna och superhjälte-temat är såklart det väsentliga - funktionen! Nappen som finns i flera olika storlekar är formad efter mungiporna, det minskar risken för dreggel och spill - men släpper inte heller genom luft. Nappen är dessutom bröstformad och har ett antikoliksystem. Detta gör att den passar väldigt bra för de allra minsta också. Till flaskorna ingå även ett mixerlock samt mixernät. Detta gör att man använder flaskan likt en shaker - inga klumpar och inga stopp i nappen.

Själva flaskorna finns i två storlekar och till dom medföljer en liten burk. Den passar perfekt att ha en portion vällingpulver i, eller för all del. Små puffar, frukt eller annat. Det som är galet smidigt med dessa burkar är att dom går att skruva fast i botten på flaskan och dessutom ovanpå varandra. Detta gör att du enkelt kan ha med dig alltiing i ett set, inget stör eller letande i skötväskan. De små burkarna är riktigt smidiga att använda för sig också.
 
Här kan ni läsa mer, se alla startpaket och övriga produkter. Ange rabattkod "LINDABLOM20" så ger det 20% rabatt på alla startpaket. Och vet ni? 5kr / såld flaska går till Childhood!
 
 
1
Anonym

Fick upp ögonen för dessa när jag var på barnmässan i Stockholm! Jag köpte på mig en flaska och nappar, än har vi inte kommit dit att prova dessa än då min dotter är två månader och helammas men jag längtar verkligen till att prova deras produkter!