Little Champs City Sneakers

I samarbete med Jollyroom.
 
Vi har fått möjlighet att testa skor från märket Little Champs. Det är deras sneakermodell som finns i vitt, bubblegumsrosa samt olive och jag kan omöjligt säga vilken som är snyggast. Möjligen är jag lite extra förtjust i den gröna.. Möööjligen! 

Oavsett så är vi himla nöjda med skorna båda jag och barnen. Colin har ganska nyss lärt sig gå, men står och går stadigt i modellen. Selma älskar sina skor och vill ha dom mest hela tiden i och med att dom är enkla att ta på men också är väldigt mjuka. Det är dom ultimata lekparsskorna och dessutom till ett riktigt bra pris med sina 239 kronor. Påminner väldigt mycket om Adidas Stan Smith modell (som vi också har) men betydligt snällare för plånboken. Rekommenderas varmt till de kallare sommardagarna och kvällarna.
 
 
7
Helena R

Snygga!!

Sofie

Hej!

Din blogg är nominerad i tävlingen Årets Babyblogg 2017. Vi har gått in i nästa tävlingssteg och nu är det dags att samla röster! Be dina läsare rösta på dig här: http://blog.babyshop.se/arets-babyblogg-2017/, använd gärna det grafiska materialet som finns tillgängligt under fliken Badges på tävlingssidan!

De fem bloggar som har flest röster den 11/6 klockan 23.59.59 går vidare till Juryomröstningen! Du har chans att vinna 5000 SEK att handla för i vår webbshop samt tillgång till vårt instagramkonto med över 34.000 följare i en vecka!

Lycka till!

/Sofie på Babyshop

Johanna

Älskar syskonmatchning!! Jätte fina byxor Selma har också med alla djur, vart är de från? =)

Svar: Visst är dom fina? : ) Från Next :D
Linda Blom

Maja

Hur upplever du storleken på dessa skor?

Svar: Skulle säga normala :)
Linda Blom

Lina

Vilken storlek har Colin? Min son har normalt stl 20-21 i skor. Står att dessa är 14cm i stl 21 undrar om detta verkligen stämmer? Verkar i så fall vara väldigt stora i storlek.

Svar: Oj.. Undra om dom verkligen är 14cm eller om det är felskrivet. C har nämligen storlek 20 egentligen (11cm fot) men 21 på dessa och dom funkar att gå i även om dom är stora. Kan se om jag hittar min mätsticka :D
Linda Blom

Helena

Kanonfina! Kanske ska ta och köpa de gröna till min lilla pojke.

Svar: Gör det :D Superfina!!
Linda Blom