Nationaldag och födelsedagsfirande


I tisdags var det Sveriges nationaldag, men vi firade något annat. Nämligen min mammas 52-årsdag. Det var strålande sol och varmt och efter fikat gick nästan hela gänget ut tillsammans med mina små och tillbringade ett par timmar ute i lekparken. En himla fin och mysig dag att se tillbaka på, nu när vi haft totalt regn och blåstkaos de två efterföljade dagarna. 

Hade ni några speciella saker för er på nationaldagen?
 
7
Anonym

'mina små'? jimmy var ju med 😊 räknar du dom bara som dina och inte era?

Sofia

Men anonym, vilken fånig kommentar! Jag tror inte att Linda räknar barnen som endast hennes och jag är säker på att personer som du hade klagat om Linda skrivit "våra små" också.. sluta upp med trams på nätet nu!

Anonym

Men hallå, det är ju LINDAS blogg, inte Lindas OCH Jimmys. När jag skriver om våra barn ifrån min fb tex eller instagram så skriver jag MINA. Inget konstigt alls?

Emma

Men alltså "anonym", vilken fånig kommentar!! Jag säger hela tiden "mammas älskling" till mina barn, eller "mammas *namn*" även om min partner är bredvid. Säger också "mina barn" etc. när jag pratar om dom på jobbet. Det betyder ju bara att jag pratar från mitt perspektiv, det har ingenting att göra med att jag "utesluter" min partner något sätt eller tycker jag är mer av en förälder till dom.

Fantastiska bilder Linda, gillar att följa glimtar från din vardag!!

Svar: Tusen tack! Kikade in hos dig också :D Så fina bilder och vad roligt att du också har en liten Col(l)in :D
Linda Blom

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Vi firade sonens pappa som fyller år på dagen bara :). Annars var det rätt lugnt _:)

Anonym

Önskar dig en trevlig helg!

Saga

Åh vilka fina bilder!!<3