Nationaldag och födelsedagsfirande


I tisdags var det Sveriges nationaldag, men vi firade något annat. Nämligen min mammas 52-årsdag. Det var strålande sol och varmt och efter fikat gick nästan hela gänget ut tillsammans med mina små och tillbringade ett par timmar ute i lekparken. En himla fin och mysig dag att se tillbaka på, nu när vi haft totalt regn och blåstkaos de två efterföljade dagarna. 

Hade ni några speciella saker för er på nationaldagen?
 
10
Anonym

'mina små'? jimmy var ju med 😊 räknar du dom bara som dina och inte era?

Sofia

Men anonym, vilken fånig kommentar! Jag tror inte att Linda räknar barnen som endast hennes och jag är säker på att personer som du hade klagat om Linda skrivit "våra små" också.. sluta upp med trams på nätet nu!

Anonym

Men hallå, det är ju LINDAS blogg, inte Lindas OCH Jimmys. När jag skriver om våra barn ifrån min fb tex eller instagram så skriver jag MINA. Inget konstigt alls?

Emma

Men alltså "anonym", vilken fånig kommentar!! Jag säger hela tiden "mammas älskling" till mina barn, eller "mammas *namn*" även om min partner är bredvid. Säger också "mina barn" etc. när jag pratar om dom på jobbet. Det betyder ju bara att jag pratar från mitt perspektiv, det har ingenting att göra med att jag "utesluter" min partner något sätt eller tycker jag är mer av en förälder till dom.

Fantastiska bilder Linda, gillar att följa glimtar från din vardag!!

Svar: Tusen tack! Kikade in hos dig också :D Så fina bilder och vad roligt att du också har en liten Col(l)in :D
Linda Blom

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Vi firade sonens pappa som fyller år på dagen bara :). Annars var det rätt lugnt _:)

Anonym

Önskar dig en trevlig helg!

Anonym

Gud så fina bilder!! Är de konstigt om jag ställer några frågor här? :D alltså min kille blev 1 år i april. Och innan jag fick barn hade jag ingen aning om hur mycket som kan va fel i en ettårings värld! Haha. Han hatar att bli fastspänd i bilen och åka... hatar att byta blöja, hatar att bli påklädd. Osv osv osv.. Skriker å bits. Jag blir testad 17383930273738 ggr om dagen.... så utmattande ;) han är dock söt när han sover, som tur är haha.. är de nåt du känner igen eller är min unge extrem? Tycker det är så jobbigt när man ibland tappar det å river i högre än man "borde".

Renée

Hej Linda,

Följde dig när du hade mer än "hårblogg" än familjeblogg men hamnar lite här då och då fortfarande.
Då min frisör går lite bet på mitt hår tyvärr så tänkte jag på dig om du kan tänkas ha något bra tips som man kan prova.
Jag och mitt hår är inte sams vad gäller produkter. Jag vill ha bra produkter men mitt hår vill ha head & shoulders =( Jag har testat alla möjliga märken men har bara gått tillbaka till H&S. Just nu är jag inne på Kevin Murphy men går bara några veckor så slår håret bakut. Botten blir mjällig och längderna stripiga och feta. Jag försöker tvätta det endast två gånger i veckan så det är ju inte för ofta.
Håller tummarna för att du kanske har något tips, mitt hår är typiskt svensk. Tunna strån men massor av dem.
Ha det så bra =)

Saga

Åh vilka fina bilder!!<3

Martina Holmback

Så härliga bilder. Och ser ut som att ni hade en bra dag. Själv var jag bjuden på hamburgare till två av mina systrar på lunch. Och på kvällen gick jag en sväng till hembygdsparken som började med ballongutsläpp. Och så tittade jag på banden som uppträdde. Plus stt man fick korv med bröd där gratis som de bjöd på. Och så hade de lite lekar där med kubb, piltavla mm.