O n s d a g

Hej på er!
Pust.. Energinivån är verkligen inte på topp just nu. Jag är så ofantligt trött! Vi kör Selmas första sommarlovsvecka denna veckan och det har varit en utmaning kan jag tala om. Egentligen tycker jag att det flyter på himla bra med två barn och har gjort sedan Colin kom. Men vissa dagar och vissa situationer blir allting bara helt upp och ned.
 
Colin är inne i någon utvecklings/tillväxtfas och är bedrövligt, ja men faktiskt - bedrövligt mammig. Vår annars så glada lilla solstråle har bytts ut mot en liten känslobomb. Han bryter ihop fullständigt när jag vänder mig om och klänger mig i benen mest hela dagarna, samtidigt som tårarna sprutar. När han är med Jimmy är han "vanliga Colin" och så fort jag visar mig bryter han ihop igen och vill upp i famnen. Samtidigt som detta pågår så ploppar nya ord ur munnen på honom hela tiden! Så himla häftigt! Han babblar och babblar och många av orden är riktigt tydliga. Han pekar ut kroppsdelar, säger namn och härmar djur. Försöker upprepa det vi säger och liknande. Medans den här perioden är rent av pissjobbig - så innehar den också så härliga ljusglimtar. Just 1-2 års åldern när dom börjar, gå, prata och vara små mini mini människor är så jädra häftig och en ålder jag kommer sakna resten av livet <3
 
Selma är nöjd så länge vi är utomhus och hon har en gunga, studsmatta eller kompis tillhands. Inomhus är hon duracellkaninen som säger mamma sisådär sjuhundrafemtiotusen gånger på en dag <3

Idag tillbringade vi hela eftermiddagen och kvällen utomhus med vänner. Barnen har lekt, lekt och lekt och det är mycket enklare som mamma att rodda den där snart-femton-månaders-fasen när man har vänner intill och kan prata, skämta, ventilera och bara umgås. Tacksam för det! : )
 
 
3
Helena

FET igenkänning! :)
Min lille har precis fyllt 3, och även om han fortfarande har humör så det räcker till 10 ungar, så är livet ändå mycket enklare nu än när han var 1-2. En 1-2-åring är så jävla skitjobbig! Och så jävla underbar! Och allt vänder på typ en sekund! :)
Livet alltså. Bra fint ändå! ♥

Anonym

Så mysigt att vara ute hela eftermiddagarna. Det bästa som finns just nu tycker jag. Men en fråga? Hur får ni det att gå ihop med mat och så? Här blir det ofta macka och yoghurt och det känns inte så jättebra i mammamagen. Men jag får verkligen inte till det med middag de fina dagarna (eller oftast inte).

Sara

Gud så skönt att läsa om någon annan som har en väldigt mammig unge! Mitt barn är i ungefär samma ålder och exakt som du beskriver, lugn och glad när han är med pappa men kommer jag så blir det gråt och gnäll och bara vara i famnen... trodde seperationsfasen skulle vara förbi i den här åldern men det kommer väl o går!