Patricias babyshower

"Men skojar ni" utbrast Patricia när hela gänget överraskade henne med en babyshower precis i den stund hon som minst anade att något var på gång. Dessutom hade bland annat hon och jag setts inte ens en timme tidigare på barnens gemensamma sommarfest på förskolan. Haha! Jag är så glad för att jag filmade reaktionen.
 
Det är inte ens två veckor kvar innan hennes och Johans lilla skatt, WilmeR blir storebror, är beräknad att födas. Vi åt och drack gott, pratade, skrattade och spekulerade lite vem det kan tänkas vara där inne i magen. Lillasyster eller lillebror, hur stor, vem är bebisen lik o.s.v. Det är galet spännande nu och P strålar som alltid. 
 
Dekorationer, engångsartiklar samt gästboken beställde jag från My Perfect Day. Gästboken fylldes sedan med personliga blad, lekar och alla fick skriva hälsningar m.m. Blöjtårtan gjorde jag i samma färgtema (som vi alla vet att Patricia gillar) och alla goda ätbara saker var ett härligt knytis från de andra tjejerna och såklart bebisens mormor. Det blev en stor high five efteråt, när vi insåg att vi lyckats grundlura Patricia på det här viset och hon blev så glad <3
 
 
2
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Åh så mysigt :). Hoppas jag får gå på en BS någon gång :)

Patricia

Ni är bäst <3 Vilken överraskning! Är evigt tacksam och rörd, ord räcker inte till! Vilka fantastiska vänner jag har!

Svar: DU är bäst <3
Linda Blom