Vissa dagar går luften ur en..

Älskade lilla prins <3
 
Hej på er!
Pust.. Vilken dag. Känner mig helt tömd på energi ikväll. Vissa dagar i mammalivet är tuffare än andra, men trots att det varit mycket skrik och tuffa stunder, så har den haft sina fina glimtar också.
 
Lämnade Selma på förskolan vid 9 efter en morgon med ett par timmars total kaos. Gick hem igen, där kaoset fortsatte innan Colin tillslut däckade i vagnen. Runt lunch mötte jag upp Malin för buffé på Pizza hut. Riktigt gott och välbehövligt med både gott att äta, men framförallt hennes sällskap. Vidare hem och hämtade Selma och sedan gick vi ut på gården där resten av gänget befann sig. Eftermiddagarna med kompisarna! Det är räddningen det. Världens mysigaste mammor och pappor och barn som trivs så bra tillsammans. Både småttingar och de som snart börjar skolan. Perfekt blandning helt enkelt. Och i måndags föddes en ny liten gosse som jag fick se för första gången idag. Blir lika förundrad varje gång - hur är det möjligt att dom kan vara så små!?
 
Vid 16:30-17:00 gick vi in och lagade iordning mat. Då satte kaoset igång igen. Vissa dagar som sagt.. Pust! Nu skall jag jobba ett par timmar, men därefter blir det tidigt i säng. Jag kommer däcka totalt! : )

Har ni haft en fin dag allihopa?
1
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Visst är det så med livet :).

Är det gott där på Pizza hut har aldrig testat :)

Powered by Jasper Roberts - Blog