Den så kallade sovmorgonen

Lilla älsklingen som växer i rasande temot. Mössa från Lilla Busfrö, jacka från Mini a Ture, dress från POMPdeLUX samt skor från Kavat.
 
Hej på er!
Tisdag förmiddag i jobbhörnan och allt som hör därtill. Imorse var det min tur att slippa gå upp runt 6-tiden, men det vankades minsann morgondisco i köket, så det blev inte så mycket till sovmorgon ändå, haha. Herregud vilket ös det var på resten av familjen idag, hög ljudvolym och musik i bakgrunden. Ni vet det där när pappan sjunger, bebisen skall överrösta musiken och fyraåringen skall överrösta lillebror.. Gooood mooooorgooooon! :'D
 
Hur som helst! Som jag skrev ovan vankas det tisdagsjobb och i eftermiddag skall jag åka iväg till Pauline för lite kalasshopping. Snart är det dags för både ettårs och fyraårskalas här hemma och ni som följer mig vet att jag tycker väldigt mycket om att pyssla, baka och dekorera när det kommer till tillställningar för just barnen. Selma har varit lite splittrad när det kommer till vad för typ av kalas hon vill ha, men bestämde sig helt och tvärt för att det minsann skulle bli ett ballerina-kalas. Inte som i kakan ballerina då, utan fluffigt och tylligt a'la balettdansös. Så vi får se vad jag får till där. Colin har inte så stor talan såklart, men där har jag själv valt ut ett tema med små flygplan. Har varit barnsligt förtjust i det sedan han låt i magen, så det skall bli kul att få dekorera med det. Ett och fyra år liksom.. Helt galet!

Det har utan tvekan varit de mest fantastiska åren i mitt liv :)
2
Therese

Här var det sovmorgon till strax efter halv 6 idag 😂

Nat

Wow, vilka ögon!

Svar: Haha, ja <3
Linda Blom