En märklig gårdag..

Hej på er!
Idag är jag helt tung i huvudet. Fick så mycket information och besked igår som gäller flera av våra nära och kära att jag tillslut gick som i en dvala. Allt från sjukdomsbesked till en människa som gör allt i sin makt för att knäcka en annan. Arg blir jag, ledsen och frustrerad. Både för att det skall finnas farliga sjukdomar men också farliga människor. Om det bara fanns ett enkelt sätt att ställa saker till rätta. Jävla skit, helt enkelt!

Nu skall jag ta och jobba, stämma av lite betalningar, printa nya ordrar och liknande. I bakgrunden fortsätter jag plöja Arga snickarens alla 13 säsonger. Jag älskar att sitta i min egen lilla bubbla och greja med mitt. Men helt tyst kan det inte vara. Det måste vara allt från podcast till webb-TV i bakgrunden och jag därmed får ljud runtom.

Printade pedagogiska tavlor till Selma i veckan, hon är väldigt svag för bokstäver och siffror just nu. Rabattkod "NYÖPPNING" ger 25% rabatt på en beställning i min webshop, sista dagen idag.
3
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Åh så tråkigt det där låter :(. Inte alls roligt för dig.

Gillar tavlor i alla fall :)

Frida

Åh så fina :D dem där skulle vara så fint i Elviras rum :D

Malin

Haha jag är likadan och plöjde alla avsnitt av Sofias Änglar precis av samma anledning, bara som "bakgrundsljud" sådär. Efter det gick jag över till alla avsnitt av Tunnelbanan. Just nu lyssnar jag på alla Adam Alsings poddar, från starten. Finns flera hundra avsnitt så det kommer jag få pyssla med ett tag men jag är precis som du och måste ha något igång i bakgrunden liksom eller så blir det för tyst.