Fredag igen

 Lilla, stora stjärnan min.

Hej på er!
Fredagen är här igen och vi sitter och väntar på att klockan skall bli 10:30 och vi därmed skall träffa ett helt gäng med kompisar. Solen skiner, så jag hoppas det blir en härlig dag utomhus. Frisk luft gör extra gott när man sitter mycket och jobbar framför en dator.
 
Colin hade en strulig natt, sov väldigt oroligt. Selma däremot tog lång sovmogon och klev upp runt halv 9. Hon såg helt chockad ut när hela familjen redan var uppe och i full fart med morgonbestyren. Hon brukar alltid vakna av Colin vid halv 7 annars, haha. Men hon har varit på strålande humör hela morgonen, så det gjorde nog gott för henne att få sova ut ordentligt.
 
Har ni några planer för dagen och helgen? : )
3
Anonym

Hejsan har en fråga vet du vad som är skillnaden på överdragsbyxor och skalbyxa. Du verkar kunna barnkläder ☺

Svar: Hejsan! :) Oj.. Jag skall inte svära på detta. Men jag misstänker att överdragsbyxa och skalbyxa i den bemärkelsen du menar är ungefär samma sak. Ett par vatten och vindtäta byxor helt enkelt. Men sedan finns det ju också galonbyxor, som inte har samma andningsförmåga som skalbyxorna :)
Linda Blom

Rebecka

Här blir det fredagsmys till en film, funderar på att göra chokladbollar med sonen. I helgen ska sonen få rida och sen blir det häng med kompisar. Hoppas på fint väder och att få tanka ny energi 😊 Ha en fin helg! 😀

Emeli

Till anonym:
Överdragsbyxor är oftast bara vindtäta. Medan skalbyxor är vindtäta och vattenavvisande. Så en skalbyxa klarar mer vatten. Köper du skalkläder med en vattenpelare på 10.000 så är de vattentäta och du kan ha skalkläder istället för galonkläder.
Fördelen med skalkläder och överdragsbyxor är att de andas och det gör inte galon, precis som Linda skrev :)

Svar: Tack snälla :D
Linda Blom