Freja 1 år


Igår vankades det ettårskalas för Jimmys kusinbarn, barnens tremänning Freja. Det är lite roligt, för hon och Colin är ju inte bara födda med nästan exakt 1 månads mellanrum, dom har födelsedatumen 160304 samt 160403. Lite roligt tycker vi.

Det var hur som helst ett jätte mysigt kalas och Jennifer hade önskat sig en födelsetavla av oss till Frejas rum, så det fick hon såklart tillsammans med lite annat smått och gott. Smaskigt fika, trevligt sällskap och dessutom stannade vi lite extra och hann med en pizza innan vi begav oss hemåt Karlstad igen och barnen somnade i bilen innan vi ens lämnat deras gata.

Jag har varit ganska virrig hela den här helgen.. I fredags hade jag lördag i huvudet när jag var på bio och sedan Pinchos med vännerna Ehlin, Becca och Sanna. Igår hade jag söndag i huvudet hela dagen.. Men! Nu börjar jag vara i lite mer balans igen, för idag är det ju "riktig" söndag och jag har gårdagens känsla kvar i kroppen. Herregud, det där med veckodagar kan vara sjukt förvirrande ibland : )
 

 
4
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★

Åh så mysigt :D

Svar: Jaa :D
Linda Blom

maria

Oj så fint!!! :)

Svar: Jaa :)
Linda Blom

Hanna Karlsson

Åh, så mysigt!

Charlotte

Din tröja ser jättefin ut - vart är den ifrån? :-)

Svar: Tack snälla! :) Från H&M :D
Linda Blom