Ny vecka med snö..?

Jag och mina små i fredags. Foto av Patricia Carlson.
 
God morgon!
Plötsligt händer det, skulle man kunna säga. Efter en hel del nattstrul och tidiga morgnar sov Colin imorse till halv 8. Jag och Selma var däremot uppe betydligt tidigare än så. Men jag kände mig ändå relativt utvilad när vi vaknade innan halv 7 imorse. Jimmy fick fortsätta sova ett par timmar medans jag och barnen hade en ganska lugn morgon med frukost och alla andra morgonbestyr. Ute har snön kommit tillbaka.. Tyvärr! Vi hade världens finaste mars-vårväder förra veckan och i helgen, så grått med snö är inte riktigt vad man vill ha nu.
 
Nu har jag och Jimmy bytt av varandra och jag sitter och jobbar lite. Det känns verkligen så himla roligt att ha lanserat nya webshopen och det har gett fin respons i form av ord och ordrar under helgen. Jag var så nervös i lördags när jag lanserade allting. Jag har gjort det hela i tysthet. Suttit sena kvällar och nätter och byggt, publicerat produkter och försökt ta fram så smidiga lösningar som möjligt för att användarvänligheten skall vara så bra det bara går för mina kunder. Men givetvis också för mig själv. Nu tror jag att allt kommer flyta på så mycket smidigare och jag slipper extrajobb som att ställa massor av frågor, påminna om adresser m.m. och kan lägga extra fokus på det jag tycker är allra roligast! Posters! :)
 
Nåja.. Har ni haft en bra helg allihop? :)
2
Anonym

Tips mottages!!
https://majda.vimedbarn.se/behover-tips/

Johanna

Hej, super mysig blogg! Om du har lust Hade de varit roligt att se hur ni bor. Hur ser alla rummen ut? Vet att du är duktig på inredning :-)

Svar: Hej :) Det dyker upp små detaljer lite då och då :D Tack för dina ord :) Kram!
Linda Blom