Nyorganiserad garderob

Fyllde en stor POMP-påse med kläder som är urväxta eller används sällan. Det skall både säljas och skänkas, så snart jag får möjlighet att sortera upp dom lite mer. Men nu är ordningen återställd i Selmas garderob i alla fall, perfekt inför våren och alla dess nyheter. Jag får alltid en liten inspirations/förnyelse-kick på våren och hösten när det kommer till framförallt barnens garderober. Barnkläder är bland det roligaste som finns.
 
Jag lär väl ta tag i Colins garderob igen snart också, trots att det inte var speciellt länge sedan. Helt plötsligt har jag börjat gå mer och mer ifrån bodys till honom. Knäppt egentligen, för det är ju så praktiskt, speciellt nu under kallare årstider. Selma använde bodys i princip fram tills det att hon slutade med blöjan när hon var 2 år. Det är så smidigt att ha under klänningar och liknande. Och det är väl egentligen på det sättet jag kommer köra till Colin också framöver, främst under diverse plagg. Just nu har jag snöat in mig lite extra på heldressar. Till pappans stora glädje - som tycker det där med matchningar av barnkläder är allt annat är enkelt och roligt. Då är det smidigt när både över och underdel sitter ihop. Det har hänt alla möjliga roliga saker när han klätt barnen.. Allt från pyjamasbyxor till bakochfram-vända hängseljeans, haha!
 
Hej föresten! Jag har satt mig ned framför datorn igen för lite kvällsjobb ett par timmar innan jag kryper till kojs. Vi har suttit ett bra tag framför TV:n tillsammans efter att barnen somnat. Och nu sitter vi lite på varsitt håll, men i samma rum. Det är så himla skönt båda delarna tycker jag. Både det där med att umgås, prata, bli killad på benet o.s.v.. Men också att bara fly in i sin egen bubbla en stund och inte prata, bara vara. Härliga kvällar : )
3
Charlotte

Haha, exakt sånna kvällar har vi med - ser ngn serie, jobbar på varsitt håll men sitter tillsammans! Så skönt att man kan ha sitt eget och ändå umgås...typ :-)

Svar: Ja men det är så härligt med varandras närvaro, även om man inte liksom gör samma sak hela tiden :D Haha
Linda Blom

Mammatilllillal

Ojoj 😍 "Typiskt" Lovelia kan ha kläderna Selma vuxit ut 😂😍

Svar: Haha! Håll utkik :D
Linda Blom

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★

Härligt att rensa garderoben tycker jag :D. Rensade sonens för någon vecka sedan :D