Onsdag

Colin, älskade underbara lilla spillevink som är överallt mest hela tiden. Dressen och bodyn kommer från POMPdeLUX.
 
Hej på er!
Tack för all respons på gårdagens inlägg om läggningsrutiner! Så himla roligt när ni lämnar spår efter er och som jag skrev igår försöker jag verkligen svara så gott jag kan på alla kommentarer. Så fortsätt gärna visa er : ) För övrigt otroligt roligt att läsa om alla olikheter, men också likheter när det kommer till läggningar och rutiner. 
 
Idag har jag jobbar för brinnande livet.. Det är hiskeligt mycket att göra med mitt företag just nu, men det är enormt roligt och jag hoppas på att det kommer bli en härlig nystart nu när jag äntligen är tillbaka. Det har varit skönt att koppla bort det, men i ärlighetens namn väldigt jobbigt och frustrerande också. Mitt företag drivs bara av mig och när jag inte haft möjlighet så finns det ingen annan som kan göra jobbet åt mig heller liksom. Jag trivs såklart med det, men det är ett dilemma när jag får förhinder.
 
Idag har vi haft så himla härligt väder här i Karlstad, men blåsigt så det riktigt tjuter i luften. När Selma slutade förskolan så tog jag en paus i jobbandet och följde med familjen samt barnens farmor och faster till Bergvik för att äta lite mat. Mysigt! Nu kommer dom troligtvis snart och ringer på dörren här hemma också för att leka lite till med barnen.
 
Vad har ni haft för er idag?
3
Sara

Roligt med ett kreativt jobb och bra att kunna jobba hemifrån men saknar du arbetskamrater ibland? Jag börjar jobba om en knapp månad och har blandade känslor inför det. Ser fram emot kollegor, att komma ifrån lite och få utmana mig själv. Ser inte fram emot att vara borta från Alfie. Jobbar som skogsinspektor så min målbild just nu är att starta en dag i veckan med hemarbete, att bära med mig Alfred i skogen helst en eftermiddag per vecka och att luncha tillsammans så ofta det går. Längtar dessutom efter att få ta med honom till några markägare jag har extra bra kontakt med och låta honom få åka skogsmaskin såklart! Kan du inte berätta lite mer om ditt jobb, hur du hamnade där du är, för och nackdelar osv? Älskar att läsa om driftiga egenföretagare även om jag är nöjd med tryggheten som anställd själv!

Kram :-)

Malin

En fråga som itne har med inlägget att göra, men jag vet att du brinner för detta, så frågar ändå =)

Vi ska byta bil och då köpa ny bilstol till ena sonen. Om man nu köper Isofix, då behövs inte "remmarna" väl? Hatar de där remmarna och krånglet med att få stolen att sitta bra, vi måste då och då ta ur stolen. Vad ska vi välja till vår kille som är 20 månader gammal. Han är helt normallång och vi vill kunna ha stolen till 4 år iaf. Har du nåt bra tips? Gärna några olika prisklasser =)

Svar: Hejsan! :)Är det förankringsbanden du menar? När man monterar med bälte? Dom behövs helt riktigt, inte när man har ISO-fix-stolar! : ) Spana in BeSafe izi Modular samt BeSafe iZi Kid X2 i-size! Helt fantastiska stolar som vi har till våra barn :)
Linda Blom

Anonym

https://majda.vimedbarn.se/varning-for-provocerande-inlagg/
Läs gärna mitt senaste inlägg och svara, nyfiken kring andras tankar och åsikter angående detta ämne.

Svar: Hej! :) Jag vet inte om du kommenterade detta hos mig av den anledning att jag delvis jobbar med mina sociala medier? Men vår situation ser inte alls ut som den du beskriver : )
Linda Blom