POMPdeLUX SS17

Igår var det äntligen dags för säsongens POMPdeLUX-visning. Tyvärr hade jag fullt upp med att både shoppa och vara social, så kameran låg bara vid sidan av nästan. Typiskt, för det fanns helt galet mycket fint denna säsong och jag handlade massor till både Selma och Colin. Nytt för SS17 är även att storlekarna går från 62-170! Så bra, även om jag nu har barn som passar inom ramen av de gamla storlekarna också (80-146).
 
Hur som helst! Trots en del sista minuten-avhopp och många som jobbade (det blir ju så i sjuktider och vardarseftermiddager) så blev vi ett helt gäng mammor som fikade och kände, klämde och handlade lite nya plagg till kidsen. Och barnens mormor och hennes väninna som fick sitt första barnbarn samtidigt som Colin kom. Himla mysigt.

Min shoppingadvisor är Lena Janson (ljan@pompdelux.com), så Karlstadbor! Hör av er till henne om ni är intresserade av PDL. Det är mycket förmånligare (och mysigare) att handla genom advisors än via webshopen, delvis för att frakten är billigare, men också för att man kan se plaggen i verkligheten samt att det även finns kläder/styles som inte finns i webshopen. Tips tips : )
 
3
Stina-Lee

Ääälskar pompdelux men har hittills aldrig köpt något därifrån, måste göra det... - innan ungarna blir tonåringar!! :-D Men visst har de större storlekar, typ upp till 170 eller nåt?

Svar: Exakt!! :) 62-170 nu! Kööööp! Så mycket fint :D
Linda Blom

Ida

Har inte kollat vårens kollektion men de brukar alltid finnas något fint. Vad har Selma för strl på kappan på sista bilden? Är lite sugen på den till dottern 😀

Svar: Jag troooor det var 110 på den kappan hon provade :) Hon är en 104 annars :)
Linda Blom