Tillbakablick - Mars 2016

För ett år sedan var jag höggravid med lillebror i magen. Selma hade inte hunnit fylle tre år och vi väntade och längtade efter den lilla gossen som låg där inne. Nu har vi haft honom hos oss i snart 1 års tid och jag ser tillbaka på dessa bilder med så mycket känslor. 

Att Malin Stolt dokumenterade min graviditet så många gånger som hon faktiskt gjorde 2015-2016 och dessutom förevigade Colin på patienthotellet som alldeles ny till världen - är en tacksamhet som inte kan beskrivas i ord. Tack fina, fantastiska du. Tacksamheten är t.o.m. större såhär ett år efter än den var just då. Hur det ens är möjligt. 
13
Sanna

Bilden när ni står med era magar mot varandra är helt underbar!

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Åh så fina bilder :). Förstår att du är glad för detta :)

AnneliTirant

Så underbara bilder! Tittar ofta in på bloggen för att se alla vackra bilder du lägger upp. Texten är fin den med, såklart!

Emmelie

Så otroligt fina bilder! :)

Sofia

Kika gärna in hos oss , skriver om småbarnslivet mellan Sverige o Spanien då vi har hus både här o i Marbella . <3

astroom.webblogg.se

Så fina bilder!

Helena

Ljuvliga bilder!!

Louise

Så himla fina foton

Anonym

Bilden mage mot mage är fantastisk.

Anna ML Holm

Så fina bilder! Gillar speciellt den när ni står med era magar mot varandra!

Madde

Hej Linda! Visst är det BeSafe iZi Modular RF i-Size ni använder till Colin? Hur länge tror du ni kan använda den? Väntar syskon och tycker lösningen med bas verkar smidig då vi kommer behöva plocka ur bara stolen. Har en relativt liten 3 åring, ca 95 lång och 13 kg och undrar om det är värt att köpa den till honom eller om han kommer växa ur den snabbt. Mvh Madde

Anonym

Å så mysiga bilder. Du kanske har gjort de förut, men kan inte du skriva lite om hur de första året med Selma skiljer sig från det första året med Colin? Hur är dem temperamentsmässigt osv? :) går Colin än? Om inte - är han nöjd ändå? Jag har en kille som är i samma ålder som Colin som varit sååå missnöjd i princip sen han föddes.. för allt han vill men inte kan. Nu läääängtar jag så tills han lär sig att gå och förhoppningsvis blir nöjdare... de är SÅ jobbigt att lyssna på gnäll vaaarje dag. Jobbigt för honom själv också naturligtvis.. kram!!

Anonym

Fina bilder:). Haha, var inne på furniturebox och kollade på lampor, blev förvånad när jag såg att en lampa heter BODUM. Är det inte vad jimmy heter i efternamn?