Tips på byxor och det här med handstil

Tipsar om dessa sköna byxor från Newbie, Kappahl. Finns i storlek 56-86, fina, mjuka och lättmatchade.

Hej på er!
Swosch så var det torsdag och helgen står för dörren. Veckorna med Jimmy som pappaledig går i ett rasande tempo och nu är det bara en månad kvar tills han börjar jobba igen och jag återgår till ensam med barnen om dagarna. 
 
Just nu sitter jag och jobbar med Formeli. Veckans leverans skall iväg i eftermiddag, så det gäller att färdigställa det sista av ordrarna som droppat in. Det tråkigaste kan vara att sitta och adressera varje kuvert, det tar lite tid när det är många beställningar som skall skrivas. Överväger att investera i någon form av ettikett-print, haha. Jag föredrar helt klart att skriva i datorn framför penna. Visserligen kan det vara vettigt att vidhålla någon form av handstil också kanske?
 
Hur är ni? Skriver ni mycket för hand? : )
6
Iza Kihlström

Jag skriver för hand varje dag i min tioårsdagbok, också i en "vanlig" dagbok, brevväxlar och så skriver jag i min almanacka såklart 🙂 Jag har tre olika handstilar dessutom 😅

Svar: Men! Vad mysigt!! Det borde jag också börja göra! Det där med tioårsbok alltså..
Linda Blom

Anonym

Det räcker med att köpa etikettark

Svar: Ja absolut :D
Linda Blom

Emma

Det räcker med att köpa etikettark och sedan skriva ut på dem. Adressetiketterna görs i Word. Är kanslist på en skola med 1000 elever så skickar X antal brev :)

Svar: Jaa, jag har kikat på sådana :) Känns som ett givet alternativ :D
Linda Blom

Charlotte

Jag är sådär bakåtsträvande person som gärna skriver för hand :-) Dock kan jag skriva med både höger och vänster så det blir inte lika jobbigt för mig, haha! Kram!

Svar: Vettigt ändå tycker jag!! :) Men att skriva snyggt med båda kan jag verkligen inte, haha!
Linda Blom

Emmet

Vad mysigt att vara ledig båda två! Det kommer jag och min sambo också vara från måndag, i 7 v. Vi hade också en hel del tillsammans förra året. Vår tjeja är 16 månader. Hur länge är ni lediga ihop nu?

Svar: Jaa! Eller ja, jag jobbar ju också. Men mycket tid har vi verkligen tillsammans hela familjen. Så härligt! Jag jobbar ju hemma liksom. Han har varit ledig sedan mitten på december och börjar dagen efter barnens födelsedag 3 april :)
Linda Blom

Therese

Har alltid gillat att skriva för hand och har valt det framför dator alla gånger det gått 😀
Så fina byxor, synd dom inte fanns i större storlekar. Sonen ska snart börja med 86 och vi har redan ett överflöd av kläder.
Har du tips på vart man kan hitta fina kläder i dova färger även i lite större storlekar (för pojkar). Vill inte ha en massa seriefigurer och acriongubbar bara för att han inte är bebis längre. Vet att newbie börjat med större men det finns så lite.

Svar: POMPdeLUX!!! :) det är en personlig favorit hos mig, så kolla in det :) Finns ända upp till storlek 170 :)
Linda Blom