En tillbakablick

Det är så himla roligt det där med att kika tillbaka i arkivet och hitta favoritbilder som man inte alls sett det fina i ett år tidigare. Jag hittade den här bilden på min kusin Julia och Selma, från förra sommaren, nu precis och föll pladask. Två av dom underbaraste tjejerna jag vet <3


Hej föresten!
En tidig och intensiv morgon har passerat. Selma är på förskolan och Colin sover och jag tänkte röja undan i kaoset. Men så blev jag nästan lite lamslagen när lugnet väl har lagt sig över lägenheten en stund, så jag satte mig framför datorn och fick lite jobb gjort istället. Det är såklart inte helt fel det heller. 
 
Jag skall förbereda lite kampanjer som skall upp i bloggen och på instagram under kommande vecka. Ibland är det svårt att hinna med allting med mammaliv, eget företagande och de uppdrag jag har inom sociala medier,  så man får passa på de tillfällen som ges. 

Colin är en virvelvind om dagarna just nu. Inte nog med att han nu börjat ta sig framåt på stapplande steg (dock kryper han fortfarande i huvudsak) med han är i precis varenda vrå där det finns grejer att riva ut och orsaka kaos med. Jag är helt svettig om dagarna! Jag kan inte minnas att Selma var såhär röjig. Och jag skulle säga att hon inte var det. Vi hade saker på bordet och liknande när hon var ett. Men Colin kastar ned det på två sekunder. Pjuh!! : )
1
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Vilken otroligt fin bild :)