En favorit hos SF Kids Play

I samarbete med SF Kids Play.
Just nu får ni 2 månaders gratis medlemsskap om ni registrerar er här och anger koden "LB3". Därefter, om ni sedan vill fortsätta (det är dock ingen bindningstid alls, så ni kan avsluta efter de två månaderna om ni skulle vilja) så kostar det 59kr / månad. 

Förra året var vi på en teater som hette "Nasse hittar en stol". Det är en gammal klassiker från Skymningssagor, ni är säkert flera som minns? Hon och hennes kompisar skrattade så dom tjöt och därefter blev just Nasse en favorit hos henne. Det är lättsamt, snällt och barnvänligt att titta på. I appen SF Kids Play finns just en serie med den Nasse och det är något Selma gärna tittar på.

Det här med iPads och liknande är ett himla ståhej gällande, för eller emot ungefär. Vi är själva ganska restriktiva med användandet både när det kommer till tid men också innehåll. Däremot är vi helt för teknik och dess utveckling. Det skall vara givande appar och när det kommer till filmer eller serier så är SF Kids en stor favorit sedan långt över ett år tillbaka. Där kan man nämligen begränsa användandet på både innehåll och tid i själva appen. Den är lättnavigerad för barnen, enkelt att förstå, snabb och funkar bra. Vissa kvällar får Selma sitta med sin iPad - det är ett perfekt sätt för henne att varva ned efter en dag fullproppad med lek och bus. 
 
En annan sak jag gillar är att det är en salig blandning på serier och filmer - Exempelvis finns Astrid Lindgrens härliga samling där. 
 
 
2
Natalie

När jag klickar in på länken hittar jag ingenstans att skriva i koden. Står bara att första månaden är gratis?

Svar: Nej nej, du skriver in själva koden där du hanterar ditt konto : ) Då ger det 2 månader gratis :D Du måste bara registrera dig först : )
Linda Blom

Natalie

Jag hittade :) vet du om man kan vara inloggad på två plattor samtidigt? Tänker att om barnen vill se olika filmer samtidigt på sina surfplattor?

Svar: Det tror jag absolut!! :)
Linda Blom