Ischias och trötthet

Hej på er!
Måndag och vädret är grått, grått, grått. Min rygg har ballat ur och det hugget ned mot benet när jag går. Känner igen känslan från när jag var gravid med barnen - iscias! Riktigt obehagligt och smärtsamt! Inte lätt att jaga ettåring runt på 104kvm då kan jag tala om.
 
Vi har tagit en lugn dag hemma idag i alla fall, lekt, ätit lunch, tittat på Pippi Långstrump och Colin gör sin andra sovning för dagen. Han somnade 19:30 igår, sov till 07:10, somnade igen strax efter 9 och vaknade 11:10. Sedan somnade han om igen runt 13:30, så det är verkligen en trött liten gosse idag. Utvecklingssprång kanske? 

Selma frågade om det var kväll strax innan lunch, då det blev så himla mörkt ute av det grå vädret, haha. Men vi får se om vi kanske klär på oss och går ut sedan när Colin har vaknat. Lite frisk luft skadar inte, men det beror på den där jädrans ryggen..

Hoppas ni har en fin måndag! : )

8
meh.blo.gg

Ischias är ingen höjdare, har med haft det under graviditeter

Svar: Nej! Fy! : ( Riktigt obehagligt!
Linda Blom

Satu- Me & My Baby Dolls- Gravid & mamma till 7 barn under 7 år

Hoppas att ryggen blir bättre, har också problem med det med jämna mellanrum :-(

Svar: Tack snälla! J har faktiskt fått vara hemma idag på grund av min jäkla rygg : (
Linda Blom

Mia

Hej,
Jag såg att du hade en nyhet på formeli och gillade verkligen multiplikationstabellen! Dock såg jag att 4ans tabell råkat hopps ett steg till höger typ från 4x4 har der blivit fel.. Tänkte bara informera om det så att du hinner ändra innan du får beställningar på den :)

Svar: Hej Mia! : ) Tack! Det stämmer! Det är åtgärdat redan :D Man blir ju blind av alla siffror tillslut : )
Linda Blom

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Fy det är hemskt har det också till och från :/

Svar: Ja det är ju det!! :/
Linda Blom

Anonym

är du gravud igen tro?

Anonym

är du gravid igen tro?*

Svar: Nej :)
Linda Blom

Therese

Du kanske redan har testat det men testa att gå till en kiropraktor! 😀 Ett tag trodde jag att jag hade problem med ischias, allt googlande tydde på det. Jag upptäckte att kiropraktorer kunde avhjälpa problem med ischiasnerven, så för att orka med vardagen bokade jag ett besök och det visade sig att det inte var ischias som jag hade trott, utan en kota som låg i kläm/fel (kommer inte exakt ihåg hur han uttryckte det). Han "knäckte"/tryckte till i ryggen en gång på vardera sida, med samma smärta som jag hade när jag kom, gick jag därifrån och öm var jag, men dagen efter var allt det onda - och problemet i ryggen/"ischiasen" hade försvunnit. Inte en dag efter det har jag haft ont igen! 😀

Martina Holmback

Jobbigt med ischias. Jag brukar också ha det. Började få det för kanske 1 år sedan. Gör ju jätte ont och går ner i benet. Och man kan ju knappt röra sig. Och inte stå eller sitta upprätt heller.
Men hoppas det är bättre med dig nu.