Morsdag 2017

Jag och mina solstrålar.. Eller nåt :P

Hej på er!
Det blev visst en bloggfri helg.. Ibland hinner jag bara inte med allt som jag tänkt eller vill. Vaknade imorse av nybakat bröd och frukost på sängen. Jimmy och barnen sjöng för mig, så man skulle nästan kunna tro att det var min födelsedag. Selma hade målat en urfin tavla. Sedan var dagen igång! Colin slog upp sina blå redan vid 5, men jag slapp gå upp. Det om något är väl vardagslyx ändå?

Vid 14 åkte vi hem till min farmor och farfar och tillbringade resten av dagen med mat, fika och allmänt mys. Som alltid när det kommer till mors/fars-dag. Det är tradition för oss. Tyvärr vräkte regnet ned till och från idag, men vi fick lite tid utomhus ändå. Gungade hängmatta, letade sniglar och lilleman tultade runt i gräset hur nöjd som helst. 
 
 
7
rea

Ååå förlåt för det här men du har missat ett "W" i alla dina vattenmärkningar :)

Svar: Suuuuick!! Haha! Jag har inte sett det! :) Tack snälla! Skall åtgärdas till framtids bilder :)
Linda Blom

Hanna Karlsson

Vilken mysig dag ändå!

Martina Holmback

Låter som en bra dag.

Rebecka - snart mamma!

Så söta barn du har! Har följt din blogg sedan du gick ut med att du var gravid med Selma, otroligt att hon blivit så stor! :)

Svar: Men åh, vad roligt att du hängt med så länge! Har svårt att förstå att åren gått så fort faktiskt.. Grattis till kommande bebisen också! : )
Linda Blom

Anonym

Fina bilder härlig helg

Svar: Tack snälla : )
Linda Blom

M

Hej! Jag undrar vilken storlek du har på Selmas Newbie-set. Tänkte köpa det till min tjej på 100 m.

Svar: Hej : ) Hon har storlek 104 :D
Linda Blom