Sista chansen med 2 månaders gratis medlemsskap.

I samarbete med SF Kids Play.
Sista chansen att få 2 månaders gratis medlemsskap (ingen bindningstid).
Ange rabattkoden "LB3" i kontollpanelen efter att ni registrerat er här.

Ta gärna en titt på klippet ovan där jag visar hur appen fungerar, både när man väljer filmer och serier, ställer in timer eller begränsar tillgängligheten för barnen. Så enkelt!

Jag skrev ett inlägg om att jag är för iPads härom dagen. Att jag ser det som ett utmärkt komplement för våra barn och ungdomar och att det finns mängder av fördelar att introducera detta på rätt sätt. Pedagogiska appar och liknande. Men givetvis använder Selma iPaden för nöjets skull ibland också och däribland ligger SF Kids Play. Jag har skrivit om det förut och det är en app som samlar mängder av serier och filmer (däribland Astrid Lindgrens stora samling).

Vi är en familj som är utomhus mycket, åker på utflykter, träffar kompisar och leker i lekparker m.m. Selma har även 15h / vecka (men går sällan den fulla tiden) och efter att hon slutat brukar vi alltid stanna ute några timmar. Detta innebär givetvis att hon stimuleras och aktiveras mycket och kan vara väldigt trött när vi kommer in och det är dags fär matagning. Då brukar vi plocka fram penna, papper, pussel, pyssel eller ibland också iPaden där hon kan få sitta och koppla av med en bra film. Det är sällan hon är så tyst och avkopplad som hon faktiskt är när hon går in i sin lilla bubbla. Skrämmande kan säkerligen en del tycka, men genom att vara uppmärksam, konsekvent och medveten som förälder så tror jag att det kan vara väldigt bra för dom att få vara just sådär inne i sitt. Jag vet ju själv hur skönt det är att sjunka ned i soffan efter en fullspäckad dag på språng framför en bra film eller serie. SF Kids Play har ett suveränt utbud för barn och jag rekomenderar det varmt!
 
Fram t.o.m. söndag har ni sista chansen att utnyttja 2 månaders gratis medlemsskap (ingen bindningstid).
Ange rabattkoden "LB3" i kontollpanelen efter att ni registrerat er här.