Sköna maj, välkommen!

Nyheter till lillemannen från Newbie. Första plaggen han använder i 92. Han är en storlek 80 egentligen, men jag tycker inte att det gör så mycket när T-shirts eller klänningar är lite stora.

Hej på er!
Colin ligger i vagnen i väntan på dagens andra sovning. Jag brukar alltid vagga den på dagarna, men just nu var han så nöjd när jag sprang för att hämta en sak, så jag ser om han kanske somnar utan vaggning. På tal om honom så har han idag tagit 8 steg! Han är, precis som sin syter, rejält försiktig när det kommer till att gå. Men oj så häftigt det är att bevittna dom där första promenaderna. 3 steg tar han många gånger per dag, för att sedan kasta sig i famnen. Men idag tog han som sagt 8 stycken och då blir det lite mer "på riktigt". Nu får vi se när han känner sig redo för att helt gå över på att gå. Jag känner då ingen stress i alla fall : )

Nu sitter jag och svarar på lite mail, samt skickat ut fakturor från dagens beställningar hittills. Om en timme skall vi hämta hem Selma från förskolan och då blir det nog att tillbringa ett par timmar ute i det fina vädret. Snacka om att maj började från sin bästa sida med två dagars strålande sol. Energiiiiiii!! 
 
Nu hör jag att det börjar kraffsa lite i vagnen. Man får vara snabb när det kommer till den där gossen, han krånglar sig ut varenda sele och ställer dig upp. Det kvittar om det är matstol eller vagn, han lyckas ändå. Busunge!
2
Emma

Å det är så magiskt med dem där första stegen. Båda mina tjejer gick vid 10-månades ålder , och det kändes lite för tidigt. Både för mig som mamma , men också för dem små liven också tror jag :)
Heja Colin iaf! Man hinner knappt blinka, så springer dem, haha

norralivet.blogg.se

Så härligt fina bilder! Älskar Newbie. Så himla fina kläder!

// Vloggande familj från Norrland, Familjen Lillfjäll