Sommarsöndag

Hej på er!
Söndag kväll och nattning pågår. Igår var jag ensam med barnen och strax efter halv 7 sov dom båda. Colin vaknade 40 minuter senare både febrig och hostig och har åkt på samma skit som Selma haft under veckan. Hon hostar fortfarande om hon anstränger sig väldigt, men har varit feberfri sedan onsdags. Därför fick hon åka iväg på kalas hos en av sina förskolebästisar under eftermiddagen, succé.

Under sena eftermiddagen/tidig kväll tog vi med oss barnen ut för lite frisk luft i sommarvärmen. Den här sommaren kommer bli fantastisk! Vi har liksom bott i ett område med enbart betong tidigare, men nära till hamnen, vattnet och liknande vilket vi trivdes med. Men ingen hiss och inte alls barnanpassat! Nu när vi bor i en fyra på över 100kvm, har hiss och dessutom lekplats och kompisar precis utanför dörren så känns det som man lever lite på nytt på något vis. Ännu bättre blir det nästa sommar när vi har vår egen lilla trädgård, altan och har ännu lättare att gå ut/in. Det är verkligen något speciellt när det är mycket liv och rörelse utanför fönstret, barn som leker och stojar. Så som man själv minns barndomen. Jag är uppvuxen i lägenhet med vänner strax intill, vi var ute hela tiden! Men det kommer dröja länge innan Selma får vara ute utan oss såklart.

Har ni haft en fin helg allesammans?
Lämna gärna ett litet avtryck efter er! Det är så himla roligt när vi säger hej : )

 
4
Anonym

Vad är det för bilar?

Svar: Dom är från Playmobil! : ) Medföljande spade och sil som kan monteras på, superkul! : )
Linda Blom

Anette

Låter så mysigt, bor själv i villa och enbart grannar nära utan barn. Saknades är ibland. .vissa gånger kan det va lugnt och skönt oxå..Men oftast tomt. Hoppas ni får en underbar dammar 😊

Svar: Åh! Ja! Det är verkligen mysigt :) Men villa är inte fel det heller du!! :D Han en superfin sommar!! :)
Linda Blom

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Åh så fantastiskt det låter :), Jättefina bilder :)

Svar: Tusen tack snälla : )
Linda Blom

Anonym

Så skönt att det äntligen är sommarvärme :-) idag ska jag in och få mitt barn via kejsarsnitt (men det känns som att det är storken som kommer med henne). Funderar på babyskyddet som vi montetar med bilens bälte i baksätet, ska den sitta emot framsätet eller ska framsätt vara skjutet så långt fram som möjligt?
Självklart har vi besafe 👍;-)
Kram

Svar: Åååh vad underbart!! Varmt lycka till!! <3 Gällande babyskyddet när det är bältesmonterat är det samma regler som gäller som när den monteras med ISOfix bas. Antingen helt emot alt. med 25 cm fram till närliggande säte. Men jag vill verkligen tipsa om basen! Den underlättar extremt mycket i vardagen :D
Linda Blom