Framtiden tar en ny riktning

Två bilder Selma tog på mig för ett antal veckor sedan..
 
Jag vet inte om ni minns att jag skrev om ett erbjudande jag fått, som jag verkligen inte ville tacka nej till. Idag skrev jag kontrakt och nästa år påbörjar jag en ny resa i livet - på My Perfect Day!
 
I nästan 5 år har jag varit hemma dagtid med barn/barnen då. Fem år som jag är så otroligt tacksam och glad för, de bästa fem åren i mitt liv. Men också 5 år som jag slitit hårt kvällar och nätter! När Selma var lika gammal som Colin (1,5 år) så satt jag uppe till 3 varje natt, för att sedan rodda heltid med henne dagtid. Nu jobbar jag fortfarande varje kväll, men har inte varken ork eller möjlighet att sitta uppe lika länge om nätterna, även om jag oftast jobbar till midnatt i alla fall. Det i kombination med helgjobb på Headspot också.

Men så för ett par veckor sedan fick jag ett erbjudande som kändes alldeles för spännande, roligt och välbehövligt, för att tacka annat än ja till. Jag fick ett erbjudande om ett vick på My Perfect Day och jag studsade upp i luften! Detta kommer innebära att jag inte kommer vara hemma med Colin till augusti 2018 som var tanken från början, utan Jimmy kommer att få gå hem på pappaledighet, för att sedan skola in C något tidigare än tänkt. Han kommer ha hunnit fylla 2 år oavsett. Den här tjänsten gör också att barnen kommer att kunna vara lediga vissa dagar i veckan, inte går allt för långa dagar på förskola och jag kommer att få komma iväg och fokusera helt och fullt på något jag älskar. Ett kreativt yrke, helt fantastiska, drivna kollegor(!!) och inom en nisch som jag brinner för. Det känns bara så himla bra och inte hade jag kunnat tro att min absoluta favoritsajt med kalastillbehör, faktiskt skulle komma att bli min arbetsplats. Tjoho! : )

 
19
Helena R

Grattis till ditt nya jobb ♡

Svar: Tusen tack <3
Linda Blom

E

Va kul, grattis! :)

Svar: Tack :)
Linda Blom

Linda Cathrine Liljemalm

Åh vad roligt! Stort grattis och lycka till! Det låter som gjort för dig :)

Svar: Tack snälla! Känns sååååå kul och spännande!!
Linda Blom

Lovisa leijonklo

Wow! Vad roligt för dig Linda

Lovisa leijonklo

Wow! Vad roligt för dig Linda

Svar: Taaack <3 Känns SÅÅ kul 😍🙌🏻
Linda Blom

Thoria

Ååh vad kul! Grattis! ❤️

Svar: Tack <3
Linda Blom

JohannaM

Va roligt Linda! Jag har köpt saker från företaget o är supernöjd med sakerna! Men visste inte att det fanns i Karlstad?☺️

Svar: Jo men visst! Lagerlokalen ligger här i Karlstad :D
Linda Blom

Jenny Skyllberg

Vad kul - grattis 👏💖

Svar: Tack <3
Linda Blom

Anonym

Vad roligt för dig :) Vad är det för tjänst, vad ska du jobba som? Kommer du lägga Formeli på is?

Angelica

Gud vad roligt Linda :) stort grattis <3

Hillevi

Grattis! Så roligt! Det är en märklig känsla att komma ut i arbetslivet o börja på ny kula när man vart hemma länge. Även om du jobbat o vart igång hela tiden blir det som på riktigt när du väl lämnar över stafettpinnen hemma, så var det för mig i alla fall! Men vad ska du göra mer konkret, alltså rollen? Lycka till o grattis igen!

annso

Vad kul, grattis! Efter att ha följt dig till och från under många år känns ju detta som handen i handsken! Stor lycka till:)

Anonym

Men åh vad kul Linda! Massa massa grattis!! :D

Erika

Så himla glad jag blev för din skull, stort grattis! :)
Kan inte tänka mig nåt bättre än att få jobba med något man älskar och samtidigt inte behöva slita hund och heller inte behöva ha barnen på föris på heltid <3
Lycka till! :)

Leuwna

Bad roligt! Stort grattis till jobbet. :)

Johanna

Vilket drömjobb! Jag är såå avundsjuk!!! Stort grattis!! <3

Ellie, om mig och min mitt-i-livet-kris

va kul grattis! Varit hemma med barn i fem år, det är inte dåligt :)

Jannike hempel

Va kul! Grattis! 😍

Elin S

Stort grattis Linda!!! Så roligt och spännande! Har följt dig länge och tycker det är så roligt att få följa dig. Kram!