Och så var det sjukstuga igen..

Vi hann inte ens bli friska, innan sjukstugan tog omtag. Fan också.. Jag skrev ju igår om den kaosiga dagen.. Det fortsatte idag, dock främst C som återigen var ledsen och gnällig. Jag förstod att något var fel, men efter en vecka inomhus så tog vi vid 14 sällskap ut med vännerna för lite frisk luft och lek i skogen. Som synes somnade Colin hos mig så gott som direkt och sov sedan i vagnen. Vi går in strax efter 16, jag åker och postar ordrar och liknande, kommer tillbaka hem och då har C blivit som en kamin igen.

Jag tog febern.. Jajemen! Strax under 40 grader igen.. Det i kombination med en del andra symptom han har gjorde att jag än en gång ringde 1177, fick skickade oss till Gripen en tredje gång. Det påvisade ingenting idag heller, så det är bara fortsätta med febernedsättande, vila och vänta ut skiten. Selma är fortfarande rejält hostig, men pigg och feberfri sedan ett par dagar tillbaka. Men jag har låtit henne stanna hemma från förskolan ändå, hellre lite extra än för lite.

Imorgon är det i alla fall fredag och Jimmy jobbar halvdag. Han plockar ut en halv pappadag på just fredagar och det skall bli så otroligt skönt med lite avlastning igen.. Jag är så himla sliten mentalt.

6
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Åh era stackare :(. Krya på er, sjukdomar det känns i hela hjärtat.

Pernilla Andersson

Usch lider med dig/er...
Finns inget jobbigare än att se sitt barn dålig och man kan inget göra åt det..
Krya på er ❤❤❤

Helena

Nu får det väl ändå räcka! Fy för segdragna sjukor!
Hoppas verkligen ni piggar på er snart!
Btw... trots omständigheten (att han faktiskt är sjuk), så är bilden otroligt söt och gosig!
Krya på er!

Hanna

Vart kommer ditt fina pannband ifrån?

Therese

Krya på!
🌼

Marika

Krya på er! Hoppas också att du får chansen att komma igen lite, även om man älskar sina barn över allt annat har även vi mammor behov av återhämtning. Kramar till er alla!