ROLL PATROL PLAYSET

Inlägget är publicerat i samarbete med Paw Patrol.


För ett par veckor sedan fick barnen ett stort paket innehållande nya Paw Patrol-leksaker. Passande nog kunde vi bygga ihop den tillsammans och sitta och leka under våra sjukveckor och sedan dess har den stått monterad i Colins rum. Det är så himla mysigt nu när barnen kan leka tillsammans. På helt olika vis givetvis, Selma är mer den som lever sig in i sina rollekar, fantiserar och bygger upp små världar och individer med olika röster. Colin däremot är så förtjust i att trycka på knapparna och öppna/fälla upp luckor för det självkörande tåget. 

Jag kan sitta och sitta på Colin, som i sin tur tittar storögt på sin storasyster och han snappar verkligen upp allt. Han upprepar det hon säger, skrattar med henne och det märks så tydligt att han ser upp till henne och det hon gör. Han inspireras och härmar och jag hoppas att ju äldre dom blir, desto mer kommer dom finna lycka i att ha varandra. Det är något speciellt att se dom två tillsammans, oavsett om det är bredvid varandra i soffan framför en film, eller dom i detta fall i aktiv lek. Men jag måste säga att jag föredrar det sistnämda.

Och vet ni? Håll ögonen öppna på min instagram, för där kommer ni att kunna tävla om ett eget set med detta. En bilbana och torn samt en tågbana. Montera var för sig, eller ihop likt vi har gjort. Ni hittar mitt konto på @LindaBlom. Tills dess - Gå in och läs mer om Paw Patrol här, detta är väl en grym julklapp om något?
 
 
4
Sarah

Känner precis som du när tittar på mina två killar, födda 2013 och 2016, precis som dina💙 kommer verkligen vara med att täcka då storebror är helt frälst i Paw patrol och lillebror älskar leka med de olika bilarna. Hoppas såväl barnen som du blivit lite kryare och ni hämta lite kraft nu.

Milla

Lika här. Storasyster 6 år är ju idolen för lillebror på 2 år. 😍

Anonym

Min 4åriga dotter skulle tjuta av lycka om skulle få de där 😍 Större Paw patrol-fan kan man nog inte hitta hihi

Terese

Hej
Snubblade in och råkade se den snygga mattan under leksakerna. Var har du fått tag i den?

Svar: Den är från H&M : )
Linda Blom