Vi hoppar över denna onsdag

Älskade ni.. Om ni visste vad ni kan röra till det för er mamma känslomässigt ibland.. Jackorna från Mini a Ture, Selmas mössa Creamie och Colins mössa H&M.

Hej på er!
Medan gårdagen bjöd på spänning utan dess like, så skulle jag gärna stryka denna dag ur kalender och minne för gott. Fy sjutton vilken jobbig dag alltså! Från det att jag och barnen vaknade var det skrik, tårar, gnäll och frustration fram tills det att Jimmy klev innanför efter 16. Alltså konstant! Det kanske var tyst ett par sekunder åt gången, utöver det har barnen, framförallt C, gråtit eller gnällt.
 
Jag höll på att tappa förståndet! Ni vet när man gör all man bara kan för att vidhålla pedagogiken, respekten och förståelsen, men inser att det fasen inte funkar. Och man försöker stänga in sig en kort stund för att andas lite luft, men barnen (fortsatt skrikandes) svansar efter överallt. Inte ens dom där tio andetagen hann jag ta idag. Jag vet ju att det beror på sjukstuga, dålig sömn, tristess, orkeslöshet hos samtliga och allt det där. Men nej fy.. Den här dagen har verkligen bara sugit från morgon till eftermiddag.

Sitter sedan ett par timmar tillbaka och jobbar nu i alla fall. Just idag längtade jag verkligen efter den här stunden extra mycket och trots att jag har mängder att packa, så känns det skönt. Jag tänkte sätta på TV:n här, hälla upp ett glas cola och äta lite vampyrtänder från Lidl (herrejävlar så goda!!). Det blir min kväll det! :)

Måtte morgondagen bli bättre..
3
Sandra

Sitter själv o smaskar halloweengodis :D Hoppas morgondagen blir bättre <3

Pernilla Andersson

Jag färstår vad du menar.
Jag upplever detta oxå ibland.
Man biter ihop och fortsätter..
Hoppas att morgondagen blir bättre❤❤

Sandra

Skönt att höra från dig på något sätt, har på något konstigt sätt känt att du ”förskönar” mycket utav småbarnslivet, eller att du kanske inte riktigt vågar skriva hur det faktiskt kan vara ibland :-) ingen kritik utan snarare beröm 😊👍

Svar: Tack :) Jag lovar, jag förskönar inte vår vardag, jag älskar livet med barnen och för det mesta upplever jag det ganska enkelt och underbart. Men självklart har vi det tufft vi också ibland och det skäms jag inte heller för att säga :)
Linda Blom