FUCK CANCER

Inlägget innehåller reklam för mitt företag Formeli.
 
Det känns så konstigt att märka inlägget som reklam, när det i själva verket bara handlar om att bidra till något bra. Men det är lika bra att göra det, så det inte blir några tokigheter. Som jag gjort tidigare år har jag nu i oktober bestämt mig för att ta fram en "rosa oktober"-kollektion. Vissa gamla godingar och en del nyheter. Ni kan beställa mina posters till bra priser och dessutom fraktfritt genom att klicka er in här.

För varje såld poster skänker jag nämligen 100 kronor till denna insamling (detta så ni kan följa den här). Vill ni inte beställa en poster, men vill bidra till insamlingen i alla fall är ni mer än välkomna att göra det. Ni finner all information på insamlingens sida här. Swish, internetbank, SMS - allt är möjligt.

Ni som följt mig länge vet att detta är något jag aktivt gjort i flera år. Förutom det skänker jag då och då pengar till just cancerfonden, men efter gårdagens barncancergala bestämde både jag och Jimmy oss för att dessutom bli barnsupportrar och skänker numera 100kr / månaden var - specifikt till barncancerfonden.
 
Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!
Detta är mitt sätt att bidra <3

 
2
Josefine

Så bra grej!

Erika

Så fint Linda! Jag har sen ett par veckor tillbaka gjort nyckelringar, halsband och armband av mina träkulor och sålt och skänker hälften till Bröstcancerfonden. Har blivit många sena kvällar med målarpenseln ;) Är redan uppe i över 1300:- Kolla min insta @diybyerika om du vill och tipsa gärna :) Kram!