Barnens vinteroveraller

Det blir en syskonmatchning i svart på vinteroverallerna i år. Vi kör så gott som alltid Mini a ture, men när Selma var lika gammal som Colin så hade hon faktiskt just en POMPdeLUX (se här). Vi var nöjda då och kommer högst troligt bli lika nöjda i år och det känns otroligt skönt att kunna checka av det på listan. Tycker det är himla bra pris på dom också. Colins kostade 869kr och Selmas 929kr. Jag beställde även med ett varsitt par svarta vantar samt vintermössan som vi kört år efter år till Selma. Den är så himla bra när man drar den över huvudet!

Info:
VATTENPELARE TRYCK 10.000 mm
ANDNINGSFÖRMÅGA 5000 mvp
 
På fötterna kommer dom båda få ha Kavat, då vi är så nöjda med dom år efter år. Så någon dag nästa vecka skall vi ta oss en tur till Kumlas fabriksbutik och kika på både höst och vinterskor. 
 
Vad sätter ni på barnen i vinter? Har ni börjat förbereda eller tar ni det längre fram?
11
Isabel

Vi har börjat planera för vinterkläder men vi har ont om pengar och har bestämt att vi i år bara får köpa begagnat till barnen, så det är lite svårt att bestämma exakt vad de ska få, utan det får mer bli det som Tradera har att erbjuda till ett bra pris. Men eftersom att jag är ute i god tid brukar jag lyckas bra. Barnens mössor stickat jag själv så de är mjuka, goa och varma. Skorna brukar bli kavat och jag hoppas att rätt modell (Voxna) kommer ut i rätt storlek. Tacksamt nog kan barn nr 2 ärva från barn nr 1. Barn nr 3 behöver bara en fleeceoverall och det brukar inte vara så svårt att hitta. Om jag ska vara ärlig tycker jag det är jobbigt med alla vinterkläder som behövs. Det kostar sååå mycket pengar.

Svar: Colin får ärva vinterjackan av sin syster :) Men resten efter henne har vi sålt av.. Men handla begagnat kan vara toppen! För som du säger. Det blir otroligt dyrt med vintermunderingen! :)
Linda Blom

Daniella

min lilla kommer inte förrän i april så jag behöver inte fundera på vinterkläder ännu :)

Svar: Mysigt med aprilbebis! :) Båda mina är födda 3 april, har varit en otroligt härlig månad att få barn i : )
Linda Blom

Anonym

Hur är storlekarna i pompdelux

Svar: Normala till rymliga skulle jag säga :) Absolut inte små i storlek i alla fall.
Linda Blom

Jennifer

Ingen aning ännu. Vi väntar på besked ang förskoleplats men vet inget ännu då det är fullt överallt :/ Vet inte om barnet kommer gå eller krypa mest i vinter heller (går inte ännu) och vägrar skor helt. Hon byter dessutom storlekar hejvilt så vågar inte köpa något ännu! Många frågetecken, haha!

Svar: Haha! Då förstår jag att du behöver veta lite mer först ;)
Linda Blom

Emmaria

Vi kör på overaller från Lindberg och skor från Kavat 😊 Blir aldrig besviken!

Therese

Vilken modell har du som vintersko till Colin? ☺

Svar: Inte köpte något ännu, så jag vet inte :) I vintras var han bebis, så då hade han tossar bara :)
Linda Blom

Josefine

Så fin overaller!

Svar: Eller hur! :D Nu längtar jag efter leverans! Och snö! Haha :D
Linda Blom

Anonym

Jättefina overall. Var sugen på dessa men efter att ha testat pop och didriksons stannar vi cid reimas overaller:) har tre barn och aldrig varit besviken även om äldsta kör tvådelat-även det reima. Deras skalkläder är också toppen. På skor blandar vi hej vilt mellan superfit, kavat och viking:)

Anonym

Jättefina overall. Var sugen på dessa men efter att ha testat pop och didriksons stannar vi cid reimas overaller:) har tre barn och aldrig varit besviken även om äldsta kör tvådelat-även det reima. Deras skalkläder är också toppen. På skor blandar vi hej vilt mellan superfit, kavat och viking:)

Anna

tvådelat då han hatat overall sen han var 1½, kör med didriksons tvådelat då de är en av de märken som har miljövänlig impregnering.

Hanna Karlsson

Jag har inte funderat över vinterkläder än. Tycker det kan få vara höst ett tag till. :-)

Svar: Tur jag var ute i tid iaf för vips var det jag ville ha slut :D
Linda Blom