DesignaFriend-docka med tillbehör

I samarbete med Jollyroom.
 
Att vi har en dotter som är helt tokig i dockor är ingen nyhet. Sedan hon själv var innan ett år gammal har det varit den absoluta favoriten! För ett par veckor sedan fick Selma hem en docka från DesignaFriend, en helt ny serie som finns på Jollyroom och hon föll pladask. Vi fick hem modellen "Isabella" samt "winter warm"-dockkläderna och sedan dess har hon burit med sig dockan hemma, utomhus, till förskolan, som sovkompis - you name it! Innan har det mestadels varit "bebis-dockor" utan hår, men tyckte gilla att borsta och fixa med håret på dockor mer också mer nu.
 
Dockan kommer i en otroligt fin presentlåda (man kan sätta ett lock över och det ingår silkespapper) vilket gör det till en otroligt fin och lite lyxig present. Till kläderna medföljde dessutom ett berlock till dockan och ett armband till Selma. Som ni säkert förstår kändes det lite extra speciellt. Det finns massor av dockor och tillbehör här.
 
 
2
Ullaredbloggen

Mycket fina bilder som du har tagit :)

Svar: Tack snälla : )
Linda Blom

Daniella

HJÄLP vilka överpriser dom tar! Dom säljs från början på Argos och Tesco som är Sveriges motsvarighet till Lidl och Netto och kostar 150 kr styck. Hur kan du promota något som kostar 400 kr mer i överpris? Vi förstår ju att det här är ett sponsrat inlägg men ändå.

Svar: Hej! :) Det är Micki som tagit in "DesignaFriend" i sin portfolio och sedan säljer vidare till återförsäljare. Dom har samma utpris hos alla ÅF. Att dom sedan säljs för andra priser utomlands hade jag själv ingen aning om.. Jag kan dessvärre inte hålla koll på allt :)
Linda Blom