Eftermiddagslek

En tur till lekparken efter att Selma & Melvin slutat förskolan. Vi började i samma mammagrupp när Selma och Melvin var nyfödda, blev förskolekompisar och sedan grannar. Träningsvänner och sedan trillar det in nya sammanträffanden mest hela tiden - nu är vi vänner för livet, det kan jag garantera. Fina människor : )
 
Vi tog en tur förbi Netto och köpte snabbt och enkelt mellanmål. Ibland får det bli spontant och snabbt snarare än nyttigt och bra. Men så lekte kidsen mestadels och åt knappt något heller för den delen. Det började svinkallt, men blev sedan en sådandär perfekt och milt höstdag.

När vi kom hem, traskade J innanför dörren bara minuter efter. Då for jag till Headspot för lite jobb, tillbaka hem, barnen nattade och nu sitter jag här igen. Framför datorn för att få till ännu mer jobb. Jag ligger lite efter med Formeli, så det gäller snabba ryck här ikväll för att få iväg veckans leveranser. PostNord har inte varit att lita på det senaste heller tyvärr, så det har inneburit en del extra jobb för min del. 

Har ni haft en fin dag?
2
Hanna Karlsson

Härlig eftermiddag!

Josefine

Så härligt!