En liten utflyt till Kumla

I fredags åkte vi till Kavats fabriksbutik i Kumla. Ni som följt mig länge vet att jag åker dit varje säsong för att uppdatera barnens skor. Stort sortiment och fantastiskt bemötande av personalen - väl värt att åka dit alltså. Jag får alltid så mycket frågor när jag är där, så denna gång tog jag kameran med mig för ett ordentligt inlägg här i bloggen.
 
När vi var där senast höll dom på att bygga ett "Lära gå"-rum, det var klart nu och var så himla fint med lära-gå-vagn och andra saker som uppmuntrar barnen till att gå och därmed kunna prova skorna ordentligt. Där inne stod alla modeller som passar för de allra minsta fötterna. Det serveras fortfarande mellis till alla barn på lördagarna och i lekrummet hängde Jimmy och barnen när jag själv ville strosa runt lite extra.
 
Många undrar om priserna i butiken och det är egentligen upplagt på två vis. Det finns den vanliga butiken med de allra nyaste modellerna för året till ordinarie pris. Men i själva butiken kan man gå vidare till Outleten där det finns mängder av skor sorterade i storleksordning. Där finner man föregående säsongs modeller, provskor, men också skor speciellt framtagna för just butiken i Kumla - där är det billigt! Kraftigt nedsatta priser och jag fyndade skor till både Colin och Selma där inne i fredags.
 
Nu är barnens fötter kittade för kalla vädret och jag är så nöjd med årets vinteroutfits till dom. Kan visa er det längre fram, jag har gått all in på syskonmatchning och ni ser en glimt av skorna på bilderna nedan.Så nöjd!
 
3
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Vilken mysig butik :). Härligt också med ett sånt rum, känns unikt :).

Svar: Ja men det blir liksom inget problem att komma iväg med barn, oavsett ålder, för att köpa skor. Det kan ju vara bökigt ibland, men där finns mycket att sysselsätta sig med samtidigt :)
Linda Blom

Sara

Vilket storlek köpte du på yxhult? Har en kille i samma ålder som Colin och jag tycker det är svårt med storlek på vinterskor... hur tänker du när du köper vinterskor redan nu? Sen är jag självklart nyfiken på vilka höstskor du kör på till honom :)

Svar: Selma har 26 och till Colin som är mellan 20-21 köpte jag just 21 :) Vi mätte foten ordentligt, innemåttet i skon och liknande och går sedan efter hur barns fötter i regel växer :) Höstskorna fick bli fleecefodrade Fiskeby i svart :D
Linda Blom

Josefine

Så många fina skor!

Svar: Massor!! :)
Linda Blom