Herobility-ambassadör

I samarbete med Herobility.

Ange rabattkod "LINDABLOM20" så får ni 20% rabatt på alla startpaket.

Rabattkoden "LINDABLOMFRIFRAKT" ger istället fri frakt på alla produkter.
Kan ej kombineras med varandra.

Jag har tidigare nämt att jag är stolt ambassadör för Herobility. När jag fick förfrågan så var jag redan en trogen användare av flaskorna. Nåja, Colin är! Dom har givetvis fler produkter än just flaskor och sortimentet växer hela tiden. Men jag har ju barn som inte använder napp och aldrig har gjort heller, så just dom produkterna har jag delat ut till väldigt glada och nöjda vänner.
 
Nyligen lanserade Herobility en storlek 3 på plaska. Ni som följer mig på instagram har troligtvis inte missat den. Flaskan rymmer i alla fall 340ml (den lilla Colin har på bild rymmer 140ml). Den lilla är ultimat att ha med sig som vattenflaska och den stora älskar vi att blanda välling i. Colin dricker nämligen, till skillnad mot vad Selma gjorde, välling innan han skall sova.
 
Men, dessutom har Herobility precis lanserat en annan nyhet - Termosar! Inte nog med att dom ju använder mina absoluta favoritfärger på sina produkter, vit, mint, rosa samt ljusblå - så älskar jag den lilla superhjältemasken som pryder produkterna. Termosarna går i precis samma färgtema och är stöttåliga, håller temperaturen i 10 timmar och har två flow-lägen. Det läckagesäkra locket har en smidig gänga som gör det lätt att skruva av och på. Perfekt på utflyten eller till alla små ersättningsbarn som behöver varmt vatten med sig på tur.
 
Gå gärna in och läs mer (om ex. deras dubbla anti-kolik-system & bröstformade dinapp) eller beställ era produkter på Herobility. Och glöm inte de fina rabattkoderna högst upp i detta inlägg.
 
 
3
norrbotten emma

va kul med lite rabatt koder =)

ha en bra dag
kram

Josefine

Så bra med termosar!

Sandra

Är produkterna CE-märkta?

Svar: Produkterna är inte inom de kategorierna (t.ex. Leksaker, elektronisk utrustning etc.) som kräver en CE märkning för att få säljas inom eu. Dock så följer de andra europeiska säkerhets-standarder. T.ex så följer deras flaska: EN 14350, EU 10/2011, US FDA CFR 21 177.1520, GB 4806.7-2016 och CA SOR/2011-17. Dubbelkollade detta med Herobility :)
Linda Blom