Huvudvärk och bananpannkakor

 
Hej på er!
Jisses.. Vilken dag! Hela eftermiddagen och kvällen har jag legat med katastrofal huvudvärk. Satte mig för att jobba framför datorn nu, men inser att det inte kommer funka. Så jag klickar in här för en snabb uppdatering innan jag kryper till sängs för natten istället. Kunde inte sticka ut och springa heller.
 
Colin är inne i en period av sämre dagsovning.. 30 minuter sov han totalt idag och det är långt ifrån första gången. Det är alldeles för lite för ett barn på 1,5 år kan jag känna.. Nu sover han visserligen i regel 12h / natt (vissa kvällar oroligt). Men en timme skulle han behöva på dagen i alla fall. Det märks så tydligt när han vaknar om han fått tillräckligt med sömn. Är han utvilad så ropar han glatt "maaaammaaa" och har sömnen brutits på något vis så är han helt förtvivlad.
 
Nåja.. Vi lade oss i sängen med musik och böcker innan vi gick iväg och hämtade Selma på förskolan. Därefter gick vi till affären och handlade frukt, ägg och lite annat som var slut och gick hem och gjorde bananpannkakor. En succé som mellis för er som inte provat det och toppade med våra blåbär som vi plockade på Gillberga bär i somras.

Bananpannkakor:
1 mosad banan
2 ägg
ev. lite vaniljpulver
Lite smör.
 
Blanda ihop till en smet och stek i stekpannan som vanliga pannkakor.
 
Sängen kallar, natti natti allihop!
4
Angelica

Shit vad gott det där såg ut..

Hoppas huvudvärken släpper och att det känns bättre idag , god morgon! <3

Josefine

Bananpannkakor måste vara det bästa melliset! Nyttigt (om man nu tycker det är viktigt) men supergott!

lundangen.blogg.se

Åh, bananpannkakor! Det har jag ju nästan glömt bort för alla Chiapuddingar och Acaibowls. Är ju supergott och enkelt. 😊

Jarina

Men mums så gott!