L ö r d a g

Never ending story.. Men nu behövdes verkligen garderoberna rensas. Colin har i princip slutat med bodys och Selma växte så snabbt så allt blev för kort i ärmar och ben. 

Hej på er!
Selma klargjorde att hon ville sova hos mormor och morfar inatt, så det fick hon såklart göra. Jag har därmed tagit tag i delvis tvätthögen (den enorma kan tilläggas) då jag mest strötvättat semestern igenom och inte tagit det där steget till att tömma allt. Surt såhär i efterhand.. Utöver det så rensar jag ut 98/104 ur Selmas garderob och imorgon innan jobbet tar jag tag i Colins också. Har beställt mycket nytt inför hösten, så bäst att göra plats.
 
Ikväll provade vi Käkeriet på ICA Kärnan i Karlstad. Dom serverar hamburgare och det var riktigt gott faktiskt! Hade helt missat det, men fick tips igår. Det var sötpotatispommesen som lockade mest och det fick man mycket av. Därför för jag i min tur vidare till er! Testa : )
 
Nu skall jag hoppa i träningskläderna, för ikväll skall jag sticka ut och springa. Japp, ni läste rätt! Jag har hoppat på en utmaning, så det är bäst att hålla i. Känns spännande, som en lång väg att gå(läs:löpa), men också himla kul! 

 
1
Nathalie

Visst är det roligt att rensa ur barnens garderober?!😄 Älskar känslan. Här rensas 86 och 56 ur och höstens 92 och 62 får ta plats...

Svar: Alltså jag är splittrad! Det är lite ångestladdat att dom växer så, jobbigt när man håller på, men sååå skönt när det är färdigt! Haha :D
Linda Blom