Med gråten i halsen

POMPdeLUX från topp till tå på båda barnen, med undantag för Colins tröja. Älskar verkligen nya kollektionen. Selma valde kjolen själv och tröjan till är otroligt mjuk. Likaså är Colins "jeans" (snarare som ett par leggings i mjukhet). Otroligt nöjd! Många som frågar hur man beställer från POMPdeLUX och det gör man på hemsidan i webshopen Eller hos säljare.
 
Hej på er!
Puh.. Idag har varit en sådan där intensiv "gråten i halsen"-dag. Det var länge sedan nu, men en kombination av dålig sömn, en del inre stress den senaste tiden och intensiv dag med mycket konflikter så blev det riktigt kämpigt just idag. Stundvid kliver jag ur min egen kropp och ser liksom allting utifrån och undrar vad sjutton som händer egentligen. Sedan poff, är man tillbaka i sin kropp och konflikten igen. Alltså när Jimmy kom hem hade jag kunnat lägga mig och sova en timme eller två.

Det gjorde jag dock inte, för vi hade annat roligt inplanerat och eftermiddagen blev mycket bättre. Vi åkte till Kavats fabriksbutik för att uppdatera barnens höst och vinterskor. Jag får alltid så mycket frågor när vi är där, likaså har min inkorg svämmat över på insta direkt idag, så jag skall sätta ihop ett inlägg under helgen. Jag förstod att det skulle bli så igen, så jag hade faktiskt med mig kameran! : )
4
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Så skönt att resten av dagen blev bra :)

Joanna-livet med Aspergers syndrom

Hoppas att det känns bättre snart

heycherryberry.blogg.se

Gråten i halsen. Så är det den här årstiden för mig.

Svar: Jag älskar hösten! Men inte förmiddagar som igår, haha :)
Linda Blom

anna

Koden fungerar inte för mig :(