Morgonbestyr

 
Hej på er!
Försöker återigen att lära mig äta frukost på morgonen. Jag har så enormt svårt för det, men idag blev det havregrynsgröt med äpple och kanel. Koka en portion som vanligt, riv ned äpple, blanda ned kanel och toppa sedan med både kanel, rivet äpple samt mjölk såklart. Jättegott och nyttigt.
 
Colin sover tidigt idag.. Vi skall till öppna förskolan som har öppet just Colins sovtider idag, så jag fick anpassa det lite annorlunda. Selma är ledig från förskolan, så vi skall passa på att leka med kompisar, gå på sångsamling och liknande. Var hysteriskt trött imorse när barnen vaknade, då jag satt uppe väldigt sent och jobbade igår. Har massor av beställningar, men också planer på uppdatering av webshopen samt skall vara med och sponsra ett stort event. Så det är full rulle här om kvällarna/nätterna. Men jag älskar det! Och trots att jag är sliten så vet jag att det innebär att jag kan vara hemma längre med mina barn, att dom skall ha korta dagar och liknande och det är viktigt för mig.
 
Har ni några planer för denna onsdag?
4
norrbotten emma

smaskens vad gott =)

kramizz

Svar: Jättegott :D
Linda Blom

Madeliene

Hoppas du får en superfin onsdag! :)

Svar: Tack desamma : )
Linda Blom

Jennifer

Smoothie borde du köra på om du har svårt för frukost, blanda i havregryn så blir det mer mättande 👍🏼😊

Svar: Njae.. Smoothie är svårare för mig att äta. Ger ofta barnen smoothie med havregryn i, men det blir lite surt för mig på morgonen. Äter hellre gröt då :D
Linda Blom

Laila

Så gott det ser ut =)

Svar: Jätte :D
Linda Blom