Påväg från Cellbes

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes .
Missa inte rabattkoderna längre ned.
 
Jag har ju tidigare pratat om det stora behovet av fler ljuskällor i vår lägenhet, speciellt nu när hösten är här och det blir mörkt ganska tidigt om kvällarna. Jag har stort inrednings och piffa-hemma-sug, men framförallt tänker jag, som ni vet, så mycket på vårt radhus och hur vi skall fixa iordning där. Den här lampan kommer göra sig så galet snyggt anntingen över matbordet i köket, alternativt i vardagsrummet.

Jag har egentligen inte varit så himla förtjust i mässing på inredning hittills. Men något har hänt och just taklampan ovan från Markslöjd föll jag pladask för. Dessutom är jag enormt svag för dom stora glödlamporna överlag och använder dom flitigt på flera olika bordslampor här hemma. Vi har bland annat borsdlamporna nedan och taklampan nedan skulle jag också alldeles säkert kunna göra plats för någonstans.

 
Åh! Så himla mycket inspiration och snygga miljöer!! Jag verkligen älskar det. Just nu (fram till och med 1/10) får ni dessutom 15-25% rabatt beroende på hur mycket ni handlar för. Nedan ser ni rabattstegen och tillhörande koder hos Cellbes.
 
 
 
2
Josefine

De första var såå fina!

Svar: Håller med :D
Linda Blom

Isabell Hedberg

Tacklampan på de första bilderna är verkligen sååå snygg! :D
Hoppas du får en fin vecka :)
Kram!

Svar: Jaaaaa!! Så ivrig på att få hem den :D
Linda Blom