PUST!


Hej på er!!
Hur mår ni? Här känns det som att jag blir tröttare och tröttare. Tanken för denna helg, var kanske inte fullt lika kaos som den faktiskt blev. I fredags var Jimmy pappaledig och hela familjen slog upp ögonen 08:27 varpå Jimmy sömningt frågade när vi skulle vara på Colins 1,5-årskontroll på BVC. Jag tittade på klockan, flög upp ur sängen och ropade NU! På en kvart hann vi göra oss och barnen klara och stega in på BVC, då vill jag tillägga att vi behöver åka bil dit också. Så det var fasiken bra jobbat ändå. Jag ringde vår sköterska i panik och hon förstod. "Det är sådant som händer" lugnade hon mig, men jag ogillar verkligen att inte vara i tid..

Colin tyckte det var en succé att vara där. Visade glatt upp både sin charm och sitt stora ordförråd. Var hur glad som helst - fram tills det var dags att väga och mäta sig. Då bröt han ihop fullständigt och lugnade sig inte förän han satt i min famn igen. Sprutan då? Lätt som en plätt! För honom var det vågen som var bedrövlig minsann, haha. 11,6kg väger han och är 81cm lång. Selma var flera kilo lättare i samma ålder, så det är riktigt roligt att följa dom båda i både likheter och olikheter. C ligger strax under medelkurvan på alla plan, men följer sin egen exemplariskt! Skönt!

Igår minns jag knappt vad vi gjorde.. Det var lördag i alla fall. En tur till Plantagen med Selma och mamma/mormor, inköp av massor av krukor. Mina elefantöron skjuter sticklingar i hiskelig fart så nu har vi knappt plats för dom längre. Det står i alla fönster, på hyllor, bord och liknande. Men jag tycker det är så roligt att plantera och sköta dom, så det är inte mig emot. 

Idag var det som vanligt jobb på Headspot som gällde, besök av barnens mormor och morfar hela kvällen och medans Jimmy nattade barnen körde jag veckans styrkepass. Det gick bedrövligt tungt, alltså riktigt riktigt tungt och det märks att vi inatt hade det minst sagt kaos med barnen. Colin nattvakade i flera timmar och när han väl somnade, ja då vaknade storasystern helt övertygad om att det var morgon. Njae.. Inte riktigt va? Inte klockan 4 i alla fall. Hon somnade om efter en del knussel i alla fall och imorse var varken jag eller Jimmy helt med i matchen. Hör på den här liksom.. J var helt övertygad om att han kokat kaffe på morgonen, filtret var blött men det var inget kaffe i själva kannan. Så han kliar sig i huvudet, kokar nytt och inväntar det - när han plötsligt kommer på att "ja just det, jag hällde ju upp kaffet i termosen ju". Haha! Småbarnslivet, småbarnslivet!
2
Anonym

Min flicka var precis likadan på 1,5 årskontrollen- bröt ihop vid vägning och mätning! Sprutan gick bättre men då fick hon ju sitta i mammas knä :)

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Spännande det där med vikt och längd, fick han göra det efter sprutan? Tänker om han tröttnat då :)

Svar: Nää! : ) Längd och vikt startar vi alltid med ;) Men tydligen en klassiker att just väga/mäta vid 1,5-år inte är sådär superkul ; )
Linda Blom