Redan ny vecka!

Mitt ena pälshjärta hamnade på bild igår..
 
Hej på er!
Jag kikar in mellan fakturor och posters denna kväll. Känner mig lite stressad, det är mycket att göra och jag har insett att jag biter mig ganska mycket i läppen när jag arbetar under press. Omedvetet sitter jag och biter fast på insidan överläppen och tänker inte på det förän jag får ont, haha.
 
I eftermiddags var mina föräldrar här och fikade/lekte med våra små. Jag svängde förbi bageriet efter att vi spenderat några timmar på öppna förskolan med Lova, Melvin och Vilde. Selma hade bestämt muffins, men om inte det fanns ville hon minsann ha tårta. Så det fick bli prinsessbakelser. Eller opera? Jag blandar alltid ihop dom.. 
 
Igår kväll mötte jag upp Nathalie och Lova här ute på gården och stack ut i skogen för löpning. När vi hade gjort det så föreslog jag att vi kunde ta en promenad också. Så i regnet traskade vi runt över en timme och bara pratade och andades. Jag trodde aldrig någonsin att jag skulle känna njutning i promenader och löpning. Men något har hänt! Jag vet inte om det är livet som tvåbarnsmamma som gör att jag uppskattar tid att andas på egen hand. Men jag tror att vi alla tre mammor igår kände en stor dos lugn och frihet. Dom två tjejerna och våra familjer har gjort den här sommaren i vår tillfälliga lägenhet till den bästa någonsin tror jag. Så tacksam för det! Och även om jag vet att vi kommer fortsätta umgås även när vi flyttat, så kommer jag sakna det där med att bara gå ut på gården och hänga i timmar tillsammans, spontant, enkelt och energigivande och man liksom hjälps åt med allas barn hela tiden <3
2
Josefine

Så fin bild och såå söt!

Josefin

Hihi, vilken sötnos! :)