Sovrumstapeter

När vi flyttar in i radhuset har vi valt att alla väggar skall vara vita, så att vi sedan kan piffa upp dom med vad vi önskar när vi har bott in oss ett tag. Alternativt sätta upp något när vi får tillgång till huset. Tapetvalen vi kunde göra från början var rent ut sagt katastrofalt tråkiga, så då vill vi hellre ha vitt och välja tapeter helt som vi önskar. 
 
Vad vi skall sätta upp i vårt sovrum och barnens sovrum är oklart.. Skall vi ens ha tapet eller skall vi måla i någon modern grå ton? Jag tror det blir det förstnämnda. Det finns ju så galet mycket tapeter så man blir alldeles snurrig. Nedan kommer i alla fall ett gäng jag gillar från Farmhouse Friends samt Jollyroom. Märkena är lite blandade.
 
Har ni några härliga tips på tapeter kanske?
Två barnrum och ett sovrum till mig och J.
 
 
11
Magdalena

Lilleby från borås tapeter är jag kär i. Söta fåglar och fågelholkar i träd. Finns i olika färgskalor. Dessutom har samma märke underbara tapeter med ballerinor. Vet i te vad jag ska välja till
Min treåriga dotter😍

Svar: Haha! Boråstapeter har jag stenkoll på, hade det i vårt gamla sovrum och Selma hade den vita med rosa ballerinor i sitt gamla rum :) Helt underbar!! http://lindablom.se/2015/july/selmas-lilla-vra.html
Linda Blom

Josefine

De prickiga tapeterna var såå fina!

Svar: Åh jaa! Jag vet! Älskar! :D
Linda Blom

Julia

Visst brukar du beställa barn/babykläder från NEXT? Eller har jag drömt det. Sitter och vill beställa till kommande bebis men blir osäker på hur de är i storlekarna? Skulle bli hemskt glad för lite tips.

Svar: Hej : ) Javisst! Beställer massor från NeXT och uppfattar dom normala i storlek : )
Linda Blom

Tina

Allt beror ju vad man gillar, mönstrat eller enfärgat. Vi har en tapet i sovrummet som jag älskar! Hela tapeten är rätt ljus, blommig och rosa. 😍

Hanna Karlsson

Det finns ju så galet många fina tapeter. Jag väljer tapet hellre än målat. :-)

Malin

Jag gillade de med granar och djur, samt indiantemat! :) Jag har alltid haft tapet hemma hos mig, så för min del blir det helt klart hellre tapet än målat! :)

s p i n d e l t j e j e n

Tänk om man kunde skifta tapet genom att klicka på en knapp :P Då kunde man variera hur mycket man ville <3 Det finns ju sååå många fina!

Svar: Jaaa! Som i The Sims :'D
Linda Blom

Anonym

Den blåvita med indiantält och pilar var ju helt underbar!!!

Pauline

I Theodors rum har vi en fondvägg med tapeter från rusta ( 😮 ) de är gråa med tecknade luftballonger och moln på. Blev såå fint. Är verkligen nöjd!

Svar: Den är verkligen otroligt fin! :)
Linda Blom

Eleonora Adriana ♥

Så fina!

Anonym

Har köpt tapeter från fancyhometrends. Denna tycker jag är underbar https://www.fancyhometrends.com/en/wallpaper/wallpaper-type/paper-wallpaper/kids-wallpaper-boys-indians-animal-rasch-white-grey-292404/a-176804/

Svar: Aldrig sett den! Sååå fin ju :D
Linda Blom